torstai 1. maaliskuuta 2012

Mukavaa lomaaa!


Lomaviikko
sai kivan käänteen Inkiväärin kuumeen käännyttyä voiton puolelle. Siskoni perhe tuli loman viettoon ja se vasta kivaa onkin :) Meillä on niin sama maku, reipasta ulkoilua! Eilen oltiin mäessä sakilla, lapset lumilaudoilla, laskettelu - ja hiihtosuksilla sekä pulkilla. Inkivääri tosin juoksee vain riemuissaan pulkkamäkiä alas, ei vieläkään oikein rohkene laskea pulkalla ;) Sisko hiihtikin reippaana. Minulla on vielä kilometrit vähissä.Tänään
pinkaistiin läheiselle monitoimitalolle, josta olin varannut telinevoimistelusalin. Siellä riehuttiin vaahtomerissä, trampoliineissä ja joustavilla juoksumatoilla. Sen jälkeen maistui maukas kalakeitto ja sitten huilittiin vähän ja lähdettiin takaisin laskettelumäkeen. Siellä on ilmaisia lastenhissejä kaksi ja sekös sopii meille. Lapset viihtyivät yli neljä tuntia siellä hyppyreissä, reileissä ja pulkkakarusellissa. Me siskokset kerettiin myös mäen lähellä olevalle kirpparille ;) Löysin suloisen farkkumekon itselleni 4 eurolla ja vuorellisen kevättakin Laurille eurolla!

Nyt
paistan sämpylöitä reippaille ulkoilijoille. Illaksi luvassa lapsille videota ja elbailua, me siskot päästään lenkille. Pihaan on ilmestynyt myös lumiluolaverkosto. Meillä kun kävi katolla lumenpudottajat ja nyt pihassa on upeat lumikasat moiselle leikille. Hiukka sydän kylmänä kyllä annan heidän siellä leikkiä.


 Ihanaiset serkut!

3 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Ihania touhuja teillä siellä <3
Ihan kohta löytyy haaste sinulle blogistani:)

Peppi kirjoitti...

Ihan oikeaa lomatunnelmaa. Onneksi Inkeri parani ja saatte kaikki nauttia ulkoilusta!
Täällä aloitellaan lomaa, Jipiii!

Ruususuun äiti kirjoitti...

Mahtavaa lomameininkiä, kivaa viikonloppua sinne!