keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Limpsis, lompsis


Ulkona
on aikamoinen lompsiskeli :) Muskarissa laulettiin tänään Limpsis, lompsis -laulua ja siitä on tullut meidän kestosuosikki Inkiväärin kanssa. Hankittiin jopa Vauvan vaaka -cd sekä nuottivihko, jossa tuo laulu on. No, hieman jälkijunassa huomioonottaen, että vauvaksi ei Inkkua enää voine kutsua. Paitsi, kun hellitellään, lauletaan vaavilauluja sylitellen. Muskarissa myös sambailtiin tänään ja sekös kolahti Inkkuun ja äitiin ;)


Saimme
viime viikolla ihanan pienen paketin Kaisa -siskoltani. Inkivääri avasi sitä laulellen: "Minulla on syntypäivä, minulla on syntypäivä!" Paketista tuli suloinen Maripaita, kevään värinen. Kassu -sisko oli tehnyt kirppislöydön ja se matkasi meille. Jo syksyllä löysin minäkin kirppikseltä vastaavan punaisen, joten nyt on väristä valita :)


 Oijoi, ei vielä tarvitse Inkku huolehtia nilkan paksuudesta ;)

Mekkokankaani
taipuikin jakun muotoon. On noita liivimekkoja kertynyt niin mukavasti, että päädyinkin tähän vaihtoehtoon. Laitan kuvia sitten, kunhan valmistuu. No, jos se onnistuu...


 Laurin tekemä hamsteri<3

7 kommenttia:

kassu kirjoitti...

Hei, t-paitahan sopii mainiosti Inkiväärille, hiphip! :)
Meillä täällä hieman kurjuutta, kun Eppu oksutaudissa..ankeeta katsoa kun pieni on niin sairas, mutta urhoollinen! Toivottavasti tauti jo pian hellittäisi, muistakaa meitä iltarukouksis!
Pus!
Kassu ja pojat :)

Katja kirjoitti...

Kiva kirppislöytö :)
Kumisaappaat on tarpeen täälläkin, loskaa riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kuopukselle! ei mutta hetkonen, onko se Inkiväärin syntymäpäivä todellakin nyt? Mitens mä jotenkin sijoitin sen mielessäni loppuvuoteen. Tekee vissiin muisti taas tenän.

tv Leena

Peurankello kirjoitti...

Hih, ei Inkulla oikeasti ole synttärit nyt. Muistat oikein, marraskuussa ne ovat :) Aina kun Inkku saa paketin on hänen mielestään "syntypäivä"!

Anonyymi kirjoitti...

Huh helpotusta. En siis ole vielä ihan dementoitunut. Pelastit päiväni!

tv Leena

Peppi kirjoitti...

Toivottavasti jakku onnistuu! On ainakin niin herkun värinen kangas.
Ihanan värinen myös tuo Inkerin paita.
Viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

On Lauri tehnyt mukavan hamsterin! Une