maanantai 16. tammikuuta 2012

Kikatusta, käkätystä ja höpötystä




Viikonloppuna
juhlittiin esikoisen 16 -vuotistaivalta ja löydettiin hänelle hiihtovarusteet SporttiDivarista, kolattiin hullunlailla lunta, juhlittiin pientä serkkupoikaa ja naurettiin Putousvitseille. Meidän poikasakki omii heti kaikki vinksahtaneet sanonnat ja meikämami saa vetää totisen torvensoittajaluontona sisään ;) Oikeasti on erittäin vapauttavaa nauraa hulluna koko perhe :D Muuten nuo kaksi, Inkku ja naapurin Jan Michiel ovat erottamattomat kaverukset.


Piipahtamassa
kävivät myös Inkiväärin kummit, miehen vanhimman veljen perhe. He bongasivat tuttaviltaan Inkerille nukkekodin kalusteineen ja asukkeineen. Kyselivät olisikos meillä sellaiseen kiinnostusta? Ei tarvitse kahta kertaa kysyä ;) Kolmen poikalapsosen jälkeen odotan kiivaasti, että saan hupsutella Inkerin kanssa nukkejuttuja. En aio yhtään pihistellä innostustani :)



Tänään
toimittiin taksina Inkun kanssa, kun kuskailtiin kotiin ystäväni tyttöä sairaalalta. Samalla reissulla kotiutui meille nuo muutama suloisuus. Puolella hinnalla orgidea ja vielä kynttilälyhtykin. Näillä ostoksilla ei ole mitään tekemistä sen tosiasian kanssa, että Kerttujen kevään ensimmäinen hulvaton kokoontuminen tapahtuu huomenna meillä. Pikkulinnut lauloivat, että joku lehtikuvaajakin eksyy paikalle ;) Tähän loppuun oma "lehtikuvaaja-assistenttinikaikenhallitsevatekninentukihenkilöni" Eero on kuvannut mamin tulppaaneja. Millä ilveellä oppisin hallitsemaan nuo valotusajat ja aukon koot jne... Mulla on liian pienet aivot. Ainakin joku tammipukki voisi tuoda mulle jalustan näin alkuun ;)


 Ei paha :)

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunista!

Oekidean täytyy aina korjata talteen, kun sellaisen edullisesti saa...☺

Peppi kirjoitti...

Kauniita tunnelmia kuvia! Meilläkin putousta katsellaan porukassa ja omia hahmoja kehitellään ;)
Mekin ostettiin "joulu/synttärilahjaksi" itsellemme digijärkkärikamera ja ihan pihalla kaikista sen hienouksista. Olen vähän sensortin ihminen joka ei jaksa lukea käyttöohjeita. Kaikki pitäis osata ja heti... Tai sitten vaan painelen kaikkia nappuloita tuurilla ja sen tietää mitä siitä seuraa...
Mukavaa viikkoa :)

Aatsa kirjoitti...

Hienoa että Eerolle löytyi murtsikkakalusto (vaiko lasketteluvälineet?). Sylin ja sydämen täydeltä onnea 16v päivänsankarille
vaikkakin näin myöhässä. Yritän selvitä sinne Jyskäläänkin jahka kiireiltäni ehdin. Aivan kohta lähden kierrätysvanerilastissa ajelemaan kohti Haapaveden Muorinmäkeä. Meilllä on tarkoitus Janne Haukipuron kanssa piilottaa nuo tanakat filmivanerit hyppyrimäen alakaarteelle upotetun paalutusrivin yläpuolelle estämään savimaan valumista. Saavat sitten ajastaan (jos maailman vielä seisoo tolpillaan) tulevien aikojen arkeologit ihmetellä ja arvioida että mitähän ne lähempänä kivikautta eläneet esi-isät ovat k.o. paikassa oikein puuhailleet, jos sattuvat löytämään nuo paalutukset kierrätysfilmivanereineen.
t:Aatsapappa
PS. Eiköhän aloiteta suunnitella jonkunlaista perhekuntien yhteistä lumiliikuntaleiriä. Mie voisin viirata Siperiaan lähtöä vähän myöhemmäksi (ja selvitä pelkillä kesärenkailla).Ajankohta voisi olla pääsiäisviikko huhtikuun alussa. Silloin alkaisi pohjoisessa olla niin hiihto-, kuin laiskottelukelitkin parhaimmillaan. Jos leiripaikka olisi tietyllä Kannaksenkadulla ajankohdan pitäisi olla kait aikaisemmin, että lumikelejä piisaisi.-- Eilen sain lopultakin kammettua itseni Nyrkkimäen hiihtopaanalle ja jaksoin kiertää kolmosen kahdesti. Keli oli aivan upea, mutta hiihtokunto aivan surkea. "Tarttis näköjään tehrä jotain" muutakin kuin näpytellä tietsikkaa ja uuden (pienen) taulu-tv:n ohjauspalikkaa ja harrastaa sohvan ja jääkaapin välistä hyötyliikuntaa.Manua lainatakseni.