tiistai 24. tammikuuta 2012

Naistenasuja


Tiistain
kunniaksi Tulipa Liliales :) Pyörähdimme aamusella lastenvaatekirppiksellä, Vekaratorilla. Varasimme viikoksi pöydän nro 60, tervemenoa huomisesta alkaen! Lähinnä Inkiväärin vaatteita kokoa 74 - 86. Samalla löysimme parilla eurolla hennosti vaaleanpunaisen pipon ja tumput sekä fleecehaalarin. Aiemmin löysin hyvällä tuurilla alesta tuon punaisen kaksiosaisen toppa-asun. Sopiva pipo on ollut hakusassa. Useampi pipo on korissa, mutta kaikissa on joku "vika". Nyt on pehmoinen prinsessapipo, kuten Inkeri asian ilmaisi ;) Merinovillainen kypärämyssykin löytyi P.O.P:lta.Tällä
viikolla on palaveria poikineen, ystäviä tulee syömään ja perjantain Naisteniltaan leivon herkkuja. Torstaina kässäkouluillaan, menossa hopeapajajakso. Odotan vimmatusti postista makeanvedenhelmitilausta, jotta saan lusikkakorvikseni ja kaulakorun valmiiksi. Kuvaa pukkaa sitten teillekin :) Tässä muuten valmiina huopakaulurini, joka ennen joulua kässäkoulussa valmistui. Olen käyttänyt sitä ahkeraan kirppisuntuvatakin kanssa. Tykkään :)


Iloa viikkoosi!

1 kommentti:

Mine kirjoitti...

Jos tulee tuttuja naisia, niin sano terveisiä:). Hyvän pipon löysit prinsessalle. Meilläkin avainsana pienen prinsessan pukeutumisessa on pehmeys. Tyylistä tietenkin tinkimättä. Sanoin juuri yhdelle ystävälle, että on kiva, kun on sekä tyttöjä että poikia. Näkee aitiopaikalta molempiin maailmoihin.