keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Ruusuja, risuja ja takka sellaisia


On
oikeastaan hykerryttävää, kun arki koittaa. Aluksi ajattelin murheissani, kun kaikki juhlat olivat juhlittu, että entäs nyt. Mutta sitten kun mies kömpii aamuisin töihin ja me jäämme tänne, alkaa ideariiheni raksuttamaan. Tänään suuntasin hakemaan tarjousruusuja ja tein pihan juhannusruusupensaan oksista ja ostamistani muutaman asetelman. Jouluksi hankittu amaryllis kukkii vasta nyt honkeloisena, höh. Taidan napsaista oksat maljakkoon, kun ovat ihan hassuja noin pitkinä.Sukkainnostus
sai jatkoa, kun ostin Novitan sukkalehden ja aloitin nappisukkien neulomisen. Näissä on mukava juonne se, että varret tehdään pyöröpuikoilla. Harmaa taitaa olla ikisuosikkini:)


Eilinen
oli kotoisa päivä, kun sain Elina -ja Kati -ystävät takkaruusutalkoisiin. Saimme tehtyä aimoannoksen sytykkeitä, he ihan talon lämmitys -ja saunankiuastarpeisiin, minä siskoille, kun meillä ei voida tällä hetkellä takkaa käyttää. Pitkässä juoksussa haaveena on varaavan uunin hankkiminen. Kultaisissa muistoissa on edellisen kodin pönttöuunit ja mun lämmitysterapiahetket.

                                                   Pieni muistelokuva:)

3 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Raikkaita valkeita asetelmia! Me saatiin punainen amaryllis naapurilta. Melkoinen hutjake sekin. Tuo valkoinen on kyllä TOSI kaunis!
Pönttöuunit on kyllä kodikkaita. Mutta on takkatultakin kiva tuijotella :) Mukavia arkeenpaluuhetkiä sinne - kummini sanoja lainatakseni - elämä on yhtä juhlaa!!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kaunis asetelma ja kauniit kuvat!
Sukkalehteä olen pidellyt pariin otteeseen kädessä, alkoi uudestaan kiehtomaan :)
Leppoisan kivat tunnelmat siellä, tässä oli kiva hetki viivähtää.
Kaikkea hyvää alkaneeseen vuoteen!

Leena kirjoitti...

Voi miten kivaa ! Laitoin blogissani sinulle matkapostaushaasteen. Saat ottaa sen vastaan, jos haluat.