perjantai 13. tammikuuta 2012

SnowShow


Mikä
ilo oli herätä uuteen aamuun ja huomata pehmeä lumikerros pihamaalla. Eilen kannettu joulukuusikin näytti ihan kotikuuselta lumihangessa. Eeron töihin kuuluu varsinaisesti meillä lumenluonti. Nuori mies kotiutuu vaan koulusta aina viimeisenä, nälkäisenä, joten kolaukset jääkin sitten iltapuhteiksi.Vielä toistaiseksi hän on mielellään snowshow -hommat hoitanut;)
Taidan
olla jo melkein kunnossa. Kunnostauduin jopa kauppaan viikon taon jälkeen tänään. Vielä täytyy buranaa vetää, mutta voimakkaampi lääke jäi jo pois. Nyt vielä kokeilen, että kun harvennan buranaa, jatkuuko kivut. Takahampaan kohtalo on yhä avoin:(Mielessä
vilisee ompeluideoita ja perjantain fiilislehdestä niitä sai lisää. Koti&Keittiö, mun lemppari. En ole tainnut muuten mainita, sain Unelta Vintage -kodit joululahjaksi.:)
  Pojat aloittivat jo viikonlopun;) Leppoisiin tunnelmiin!

6 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Voi mammelikin nauttii NIIN viikonlopusta:)Ihanaa, että voit jo paremmin<3

Katja kirjoitti...

Lumihommia riittää... Tänään on aura tehnyt kerran pihan lumityöt, minä kerran ja mies vielä yhden kerran ja lisää vaan tulee! Hyvä juttu että kipu alkaa helpottamaan.

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Teillä on kunnolla lunta, ihanaa, tulispa meillekin, mutta ei, pelkkää räntää pukkaa :-( Ps. tervetuloa arvontaan blogiini.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on kauniin talvisia maisemia siellä teidän pihamaalla. Nauttikaa! Mä joudun taas tyytymään tähän +7 asteeseen. Narsissit pukkaa jo pitkää vartta.

tv Leena

Anonyymi kirjoitti...

"Lunta tulvillaan on raikas talvisää - Ei Liinakkommekaan nyt enää talliin jää..." Liinakosta tulee aina mieleeni Liinaharju ja vanhan kaitafilmin kuva, jossa mennään kolmistaan (sinä, Riikka ja minä) hyppyrimäen kunnostushommiin.
Aivan ihania nuo sinun juttusi kaiken kivun ja säryn keskelläkin. Toivottavasti tulet hoidetuksi hyvään kuntoon hammaskaluston osalta. - Ajelin eilisiltana Lahdesta Savonlinnaan ja lunta tuprutti sankasti. Piti nukkua Juvan ABC:llä jokunen tunti autossa. Olin ollut Vääksyssä yötä mennen tullen ja siinä välissä Ryttylässä aivan upeassa SEKLin työntekijä- ja vastuunkantajaseminaarissa. Kirjoitan tarkemmin blogissani siitä. t:Aatsapappa

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista on valkeitten hankien kera. Eilen sain kahlata lumessa, kun menin kentän poikki Huhtakeskukseen. Tänään oli aikamoiset kinokset oven takana. Tulipahan ulkoiltua. Mukavaa, kun pidät tuosta Vintage-kirjasta. Ja kauniita kuvia jälleen! Une