lauantai 7. tammikuuta 2012

Kivun voima


Huh,
olen hengissä. Viime yö oli yksi elämäni pisimpiä. Silmällistäkään en nukkunut, vaan haudoin jäävedellä tuskallisesti särkevää hammastani. Aamulla pääsin onneksi heti osaavalle hammaslääkärille ja tulehtunut hammas jouduttiin poistamaan. Tosin kokonaisena se ei lähtenyt, vaan joudun menemään leikkaussaliin vielä perjantaina lopun hampaan takia.


Sain
tujut lääkkeet ja niiden turvin toivon selviäväni viikon. En todellakaan toivo, että kivut palaavat. Olo on tokkurainen ja voi pysyäkin sellaisena, koska toinen kipulääkkeistä on voimakkaasti väsyttävä, sellainen keskushermostoon vaikuttava. Eihän tällainen juttu pitäisi olla postauksen arvoinen...mutta kun en ole moista kipua ennen kokenut ja yllätyin miten se "rampauttaa". Kotiväki sai huolehtia kaikesta ja mieskään ei saanut nukuttua, kun valvoi yöllä etten tuupeerru kipuuni.


On
hellyyttävää huomata toisten välittäminen. Pojatkin ovat halailleet pitkin päivää. Huolehtineet Inkivääristä ja auttaneet muutenkin. Mies hankki kaikkea nestemäistä syömistä minulle ja antoi nukkua yövalvomista pois. Tämä viikko onkin sitten otettava rennoin rantein, so long!

4 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Voi kauhea....tiedän kuinka kamalaa on hammassärky:( Toivon, että lääkkeet auttavat!!! Olen kaksi kertaa sairastanut hermotulehduksen viisaudenhampaassa ja ne on postettu myös. Ensimmäisellä kerralla viallista hammasta ei löydetty viikkoon ja itku silmässä hain apua joka paikasta. Sain kahta eri särkylääkettä, jotka ei auttaneet ja ajattelin jo sekoavani. Lopulta syyllinen löydettiin ja poistettiin....vieläkin puistattaa...Pikaista toipumista sinulle ihanien hoitajien seurassa <3

Kirsikka kirjoitti...

Voi ei, kuulostaa tosi inhottavalta. Hyvä että sait hampaan pian hoidettua. Paranemisia!

karkki kirjoitti...

Hammassärky on yllättävän lamauttavaa ja kamalaa. Itselläni sen aiheutti juurihoitoa kaipaava, jo osittain kuollut hammas. Eräs hoitaja ja hammaslääkärikin sanoi, että hampaiden hermosäryt on siitä inhottavia, ettei niihin oikein tahdo ainakaan perussärkylääkkeet auttaa. Mutta tsemppiä!! Ainakin tiedät, että saat sen pian täysin pois :)

Anonyymi kirjoitti...

Huh, onneksi löytyi syyllinen ja saatiin poistettua. Voimia sinulle siihen saakka kunnes elämä suussa asettuu taas normaaleihin uomiin.

tv Leena