torstai 26. tammikuuta 2012

KukkaketoUlkona
sininen hetki, mutta sisällä kukkaketo :) Veimme ison kasan pieneksi jääneitä mekkosia kirpparille ja niinpä sieltä kotiutui meille päin 3 euron Marimekon miniunikko. Inkeri oli lumoissaan mekosta. Vielä meillä on näköjään sama maku ;)
 

Neulomisvimma
on saanut jatkoa serkkupoikain sukkien muodossa. TiTiTyyn vihreä lanka on niin mun väriä.Minullekin
löytyi 3 eurolla kirppikseltä turkoosi Espiritin paita. Kauppojen alet jäi käymättä ja näköjään se kannatti, kun vastaani kävelee kirppareilta niin kivoja vaatteita. Esikoinen muuten naureskelee mun "teinipeili" kuville ;)


Sain
postista tänään blogiarpajaisvoittoni Villa Charme -kirjan. Siinä on kauniiden kuvien lisäksi kivoja ja kotoisia ideoita sisustukseen ja jopa virkkauksiin. Kirjahan on naapurikunnan Sateenkaarentaa -puodin pitäjän Ilona Pietiläisen tekemä.


                                          Heissan, se on nyt kässäkouluun lähtö!

7 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Ihania mekkoja,paitoja,tyttöjä,naisia teidän perheessä:)

Irmastiina kirjoitti...

Niin naiselliset elkeet Inkerillä jo on peilin edessä...☺

Jemaima kirjoitti...

Voi miten ihania pieniä ja isompia tyttöjä teillä uusissa vaatteissaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on herttainen Inkeri kukkamekossaan! Tulee ihan mieleen se oma pikkuinen Maria, jolla aikoinaan oli samanhenkinen kesäpusero. Apua, miten se aika rientääkään!

tv Leena

Kirsikka kirjoitti...

Ihanan pirtsakka pieni tyttö pirteässä mekossaan ;) Titityystä kotiutui meillekin pari kerää tällä viikolla. Aivan ihania lankoja! Nyt pitäisi löytää sopiva väli että pääsisi aloittaman niistä jotakin!

Katariina kirjoitti...

Ihana unikkomekko ja mihin hintaan..!

Anonyymi kirjoitti...

No tämäpä kiva ylläri, että näin paljon energiaa, kauniita kuvia, ihania ajatuksia,ja kaikki siinä arjessa. Terkuin Sisko-Marjut
ps. Nappasin osoitteen Annan blogista.