torstai 19. tammikuuta 2012

Söpöstelyvaroitus


  

Mitään
vaalenpunaisia röyhelöitä ei ole luvassa, vaan ihka oikeita puuleluja:) Inkivääri sai ystävältäni jo aikoja sitten syntymäpäivälahjarahaa keittiöleikkejä varten. Tänään tormakoiduimme PieniKamariin, lempikauppaamme. Sieltä kotiutui puinen ja leikattava kakku sekä hedelmävati. Päiväunille vein karjuvan tytön: "Leikkaaaa!" Hän rakastui leikattaviin, tarranauhalla kiinnitettäviin kakkupaloihin ja hedelmiin. Juuri oikea aika näille ihanuuksille.
 


 


PieniKamarissa
oli hauska tarjouspöytä: Ota kolme ja maksa 10e. Saimme Mailegin hiiripariskunnan Veeran tekemän pupuparin kavereiksi sekä pehmotallin eläimineen ja maanviljelijöineen. Talliin Inkeri kantoi muutkin pikkueläimet ja innokkaasti opetteli vetoketjujen ja tarrojen kiinnityksiä. Juuri oikea aika näillekin söpöyksille.


Kiitos 
Elina, sinun ajatuksesi poiki niin mukavia leikkejä. Lauri 8v. istui Inkiväärin kaveriksi ja totesi:"Oi, nämä leikattavat lelut oli ihan mun lempileluja pyhiksessä". Yhdessä siinä sitten keittivät mamille kahveet.

Aura-autoa ihmettelemässä!
Kuva: Eero

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihku tuo Inkeri leikeissänsä.

t. Päivi

MaMMeli kirjoitti...

Iik nuo puulelut on sitten IHANIA, tahtoo mukaan Inkerin kanssa leikkiin!!!!

katjainkeri kirjoitti...

Juuri tuollaisia leikattavia puuleluja olen minäkin ajatellut meidän Peppi Inkerille (tyttären tytär),kunhan hiukkasen vielä kasvaa...nyt ikää pientä vajaa 6kk :D
Näen itsen itseni sinä isoäitinä tai oikeastaan ämminä, joka tuo lahjksi kirjoja tai puuleluja ja koska asun lähellä niin voin käydä myös leikkikaverina useasti - siitä olen kiitollinen. Pikku Peppi on niin suloinen, aivan kuin teidän valloittava Inkerinnekin.

Karmiini kirjoitti...

Voi veljet mitkä leikit! Tuollaiset kun olisi lapsena saanut niin taju olisi lähtenyt! ...helppoa Sinun arkesi kun lapset nyt kokkaavat ja keittävät kahvitkin mammalleen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, meillä oli kanssa Marialla aikoinaan sellainen leikattava makkarapötkö ja puuvihanneksia. Tykkäsi ihan hirveästi. Minneköhän nekin on vuosien varrella joutuneet?

Peurankello kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista:) KatjaInkeri: Onpa sinulla ja lapsenlapsellasi mukava nimi!

Peppi kirjoitti...

Muistan kun K:n kanssa käytiin perhekerhossa K:n ollessa pieni. Siellä oli juuri noita puisia leikattavia "elintarvikkeita". Aivan intona laitettiin ruokaa, kun sai paloitella. Tosi kivoja ja kestäviä nuo lelut. Niii ja K:lla oli myös samanlainen tunikapaita, että sekin mätsää :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia, ja Eeron kuvaamakin ihan upea. Saman ikkunan ääressä tuli minustakin onnistunut kuva, en vain muista, kuka sen otti. Une

Aatsa kirjoitti...

Kyllä teillä Inkerin kanssa riittää mielenkiintoista tekemistä. Hienoa että oot kotiäitinä sen minkä yhteiskunta nykyään sallii. On se lasten kannalta hienoa kun saa äidin kanssa kotona touhata ja onhan se äidillekin upeaa aikaa ja sitten kun taas palaat töihin on virtaa ja puhtia vaikka mihin t:Aatsapappa PS. Illalla taas Eppulaan, josta huomenna E-Savon piirijohtaja Heikki Huttusen kanssa Heinävedelle ja Kerimäelle lähetystilaisuuksiin.Ensi viikko on vapaata maanrakennustöistä ja 28-29.01. onkin jo veter,cupin kisat Imatralla

Nina kirjoitti...

Hellyyttävä tuo alin kuva <3 ja vau,upeita ostoksia...Puulelut on niin ihania vaan ei tahdo oikein löytyä ,ainakaan täältä päin..