maanantai 5. syyskuuta 2011

Metsää, ah metsää!


Saari
rakas, ihana paikka, jossa kaikki unohtuu, kiireet ja maailman meno. Siellä ihailtiin kurkien uljasta muuttoa, nokeennuttiin taas nuotiolla, saunottiin savusaunassa uhallisesti ja varsinkin tehtiin puusavottaa. Ihan kaikki, Inkiväärinkin pinosi puita ja kepsutteli metsässä ja kaatua köpsähteli tuon tuosta. Lapsia noin yleensä sai aika ajoin patistaa taolta hommiin, mutta kaiken kaikkiaan hekin ahkeroivat :) Yhdessä saatiin ihan mukavasti aikaiseksi. Töitä sinne tosin jäi hurjasti.
                                                Hei taas saari, kotimatka alkaa!


Tämä
ihana lämpö sai minut vielä kuvailemaan pihaa. Ihan kesäinen fiilis vielä. Kuistilla kukat kukkii ihan kunnolla vielä.

Kirppispöytä
oli taas hienosti tyhjentynyt ja veimme lisää Inkun kanssa. Ja...sieltä se löytyi, punainen pikkuimuri. Kun Inkivääri sai sen käsiinsä, ei ote ole irronnut. Hyvä ettei päiväunillekin ottanut kainaloonsa;) Täti-ihmiset ihailivat kirpparilla innokasta imuroijaa, pyysivät käymään heilläkin imuroimassa:)


Loppuun
kuva viime perjantailta. Punajuuribrossi oli erittäin hyvää. Pähkinöitä hieman pureskeltavaksi ja ohjeen mukaan kyytipojaksi pehmeää sinihomejuustoa. Pöydällä on muuten uusi kirja, Piirretään somia eläimiä. Japanilainen opas, jota aion hyödyntää pian. Menen päiväkodille pitämään taidepajaa. Leikitään eläinleikkejä ja opetellaan piirtämän myös eläimiä. Tällä kertaa ihan mallia apuna käyttäen ja vaiheittain opetellen:)

                                    Makoisia ja lämpöisiä tunnelmia sinnekin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Tiina niin saari-, kuin kotipihaterveisistäkin. Olivatko Teivaisetkin talkoissa? Montako tukkia löysitte ja saitteko ne kuorituksi ja vähän irti maastakin? Ehdin juuri päivittää omaa blogiani (www.lamminpaa.blogspot.com ,vinkkinä kiinnostuneille). Kävimme tänään tsekkaamassa tilannetta Karatusan työmaalla ja teimme listaa Vitalille tilattavista rakennustarvikkeista.
Huomenna Joosella on Skype-konferenssi Siperian työntekijöitten kanssa. Ehkä minunkin pitäisi olla siinä mukana. Iltapuolella menemme Abakaniin etsimään Vitalin taloon passelia isoa kaminaa lisälämmityslaitteeksi (Sattuisikohan sellainen myös teidän takkaanne???)t.Aatsa

Peppi kirjoitti...

Mikä tuuri, että viikonlopuksi sattui noin mahtava sää! Ihana paikka tuo saari :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi että sitä suomalaista väljyyttä... ihanaa.

tv. Leena

Anonyymi kirjoitti...

On mukavaa, että siellä se Inkerikin saaressa muitten mukana. Mahtaa neidille jäädä sieltä ehkä elämän ensimmäiset hyvät muistot. Paikka on vaikuttava. Une