torstai 1. syyskuuta 2011

Lilaa:)


Aamutuimaan
pyörähdimme Inkiväärin kanssa torille. Mukaan sieltä tuli savumuikkuja, puolukoita aamurahkan päälle, kukkia ja punajuuria tämän päivän kasvisbrossiin. Kukat ilahduttivat jo eilen Kerttujen kahvihetkeä. Meillä oli niin hupaisaa jälleen kerran, että sängyssäkin vielä hymyilin:)Kirpputoripöytä
oli mukavasti tyhjentynyt. Vietiin sinne lisää tavaraa Inkun kanssa ja mukaan tarttui tuo lila tunika ja nallepeli. Pikkutyllerö jaksaa jo keskittyä peleihin ja kovasti katsastelen kirppareilta hänelle esim. keittöleluja. Poikien jäljiltä on vain sekalaista sakkia, pyssyistä örkkeihin;) Dublot ovat kyllä hauskoja sikäli, että isoveljien kanssa niillä yhdessä rakennetaan. Nyt omppusoseen tekoon ja punajuurien kimppuun!

                                         Mukavia syyspäiviä teille kaikille!

4 kommenttia:

anna k kirjoitti...

Ihanaa lilaa! Hieno löytö tuo tunika. Jaa, pitäisi itsekin miettiä kirppispöydän varaamista... Syksy on kyllä hyvää kirppisaikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat ootte yhteiskuvassa!!
Pitääkin tsekkailla lastenvaate kirpparilta, jos löytyis Inkulle "kaffekuppeja"..;)
T:Kassu

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin eilen, miten Ingrid on kehittynyt leikeissään huimaa vauhtia. Puhekin jo sujuu ja kaikkea hän ymmärtää. Ihana lapsi. Terveiset hänelle ja perheen miehillekin! Une

Aatsa kirjoitti...

Eilen saatiin täällä Minusinskissa nettiyhteys toimimaan ja pääsin selaamaan läpi s,postejani. Omat postit eivät ilman jotain remonttia lähde, mutta blogi toimii samoin facebook ja veteraanien vieraskirjakin. On mukava seurata elämäänne sinun upean blogisi kautta. Nyt asetutaan taas tänne Etelä Siperiaan. Ensi viikolla päästäneen aloittamaan Karatusan rak.hommiakin. Siunausta teille kaikille! Miten oli Eeron kiparilaiskokoontuminen mennyt? Entä poiken harrastusten ja koulun alkaminen?