maanantai 19. syyskuuta 2011

Hilpeät naurut:)


Viikonlopun
antia olivat Inkiväärin hassut tempaukset: nyrkki pöytään ja hilpeät naurut perään. Kun koko perhe yhtyy nauruun ja hassutteluun, ei loppua näy. Ihan parhautta on myös tämä pikkuemäntä, kun hän puhua höpöttää itsekseen ja kohta on kumpparit jaloissa ja pipo keikkuen päässä. Hän on valmis kiikkaamaan;) Kivaa oli koko perheellä syödä yhdessä eilen, kerätä tunneakkuun täytettä tulevalle viikolle. Voimia tarvitaankin, kun muutama yö on mennyt levottomasti Inkerillä. Syytä en oikein keksi:oIhan
parasta oli myös upeat kelit. Lenkille päästiin ja minä jopa vaatekauppaan. Kevennyksen myötä kaikki housut roikkuu;) Ihan pakko oli farkut ostaa, perushousut. Omppusosetta syntyi taasen siskolle ja lisää omppua taidan vieläkin hakea serkkulasta. Jospa Kuopionkin sissoperhe saisi aamupuurolleen herkkua. Puutarhan viidakkokasvimaasta on löytynyt yhä avomaankurkkuja ja perunoistakin loput ovat vielä maassa. Tällä viikolla ne saavat kyllä päätyä pöytään asti. Äsken poimin naapurin Martti -sedältä tyrnejä marraskuun pimeään, parasta c -vitamiinia näillä kulmilla:)
                                                        Voimarutistuksin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Melkoisia touhutätejä olette sekä äiti, että tytär. Mukavaa on seurata tekemisiänne blogissa kun kuvatkin on niin upeita.
Meillä Joosen kanssa oli tänään kunnon työpäivä. Joose rakensi harmaitten vesien imetysmonttuun lankkukehikon muovisen tarkastuskaivon suojaksi ja mie kärräsin monttuun Amil-joen pohjasta tuotua pienikivistä soraa ainankin 40 kottikärryllistä kadun varresta n 50m päästä, onneksi pääosin lievää myötämäkeä.
Ei tarvinnut sen jälkeen lähteä lenkille , eikä puntillekaan.t. Aatsa PS. Kiitoksia eilisistä synttärionnitteluista (niitä lienee tullut lähelle sata)

Anonyymi kirjoitti...

Unohtui kirjoittaa, että Joosekin ehti mukaan kärryhommiin niillä loppuun ajetuilla yksipyöräisillä ja ehti kärrätä myös 15 lastia
t.Aatsa

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka säilöt tyrniä? Teetkö mehua vai sosetta vai kuivaatko?
Meillä Jochenin kanssa välähti kuluneena kesänä lamppu syttymään: tyrniä! Tyrniä meidän täytyy istuttaa Norrskatan pellolle. Ei olla vielä tehty, mutta asia täytyy korjata ensi kesänä.

tv Leena