torstai 15. syyskuuta 2011

Kukkia ja kiikkugeenejä


Olen
yhdessä asiassa turhamainen, nimittäin kukissa. Lähes aina olisi haikeus saada pöydälle ja portaille jotain. Kun oman pihan kukat alkavat jo loppua, kävin kukkakaupan tätin juttusilla ja yhdessä koottiin syksyn värejä kimppuun. Ihan omaksi iloksi:) Tosin sopivasti sattui Oskari -serkun syntymäpäivä ja mehän pöräytettiin lettukestit kokoon.  
Saimme
Inkiväärille lainaksi kivan sadeasun ja Kimperiltä löytyi kirpparirahoilla mukava froteepipo. Periaatteessa osaisihan sitä itsekin ommella päräyttää tuollaisen pipon, mutta aina se kuitenkin jää tekemättä, kun jo pitäisi saada pieneen päähän lämmintä:) Kimperin kauppa on värien ilotulitus ja muutenkin mun lemppari. Kuvassa Veera -kummi vie Inkkua kiikkaamaan. Totesin Veeralle, että tällä tytöllä on kyllä joku kiikkugeeni:)


Etsimme
kirppikseltä jotain koti -ja kauppaleikkiin. Ja löytyihän sieltä 0,80e kassakone ja lähihalpamyymälästä satsi kauppatavaraa. Pieniin sormiin sopivaa:) Ystävä lupasi pikkukeittiön Inkerille lainaan, joten kohta tässä alkaa olla pikkukoti hyvällä mallilla. Haaveilen nikkaroivani jonkun pikkupuodin leikkipaikaksi. Isommille lapsille tein sellaisen aikoinaan ja se oli monien syntymäpäivien jätski -ja namikioskina.


Itse
tekemällä saa mieleisiä juttuja, mutta jos kirpparilta löytyy vastaavaa, se tarttuu kyllä mukaan. Nuken kantokassi maksoi myös 0,80e ja nuken potta 0,40e. Jospa se helpottaisi pottaharjoitteluja, kun nallet ja puputkin käy pissillä:) Katselin kaupassa pientä pöytää ja tuoleja, mutta en raaskinut vielä ostaa. Jos vastaan kävelisi jotain jo toisia mukeloita palvellut satsi. Saa tarjota, jos teillä on ylimääräinen:) Inkivääri istui pikkuruisessa pöydässä Katriinan kasvisravintolassa, hämmensi leikkisoppaa ja naputteli kassakonetta niin suurella hartaudella, että enhän voi enää antaa hänen pelkästään vain poikien autoilla leikkiä.
                                               Hartaita hetkiä sinnekin!

                                           

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia touhuja teillä Inkerin ja poikioen ja serkkujen kanssa. Meillä oli tänään ihan mukava talkoopäivä Karatusassa. Joose rakensi kellarin kattoon styroksista lämpöeritystä ja mie kaivoin "verandan" ( on venäjää ja tarkoittaa verantaa)anturamonttuja ja sitten tein betonimyllyllä sastseja, joita Vitali kärräili ja kaatoi niihin monttuihin. Maisemat niin meno kuin paluumatkallakin olivat aivan mahtavat ja otin kuviakin (harmi kun ei ole Eeroa siirtämässä niitä koneelle). Näkyvyyttä oli reilusti toista sataa kilometriä ja näytti aivan kuin Saijanin huipuilla olisi jo ollut lunta. t.Aatsa

Katja kirjoitti...

Tyttöjen lelut on olleet meilläkin hankintalistalla. Viimeksi löytyi sänky kirpparilta kolmella eurolla. Ei tarvitse nuken enää lattialla pötkötellä.
Noita ruokia sun muita täytyykin katsastella lähimmistä halpiskaupoista, kiitos vinkistä :)

Peppi kirjoitti...

Kaunis syksynvärinen kimppu! Ja ihania kauppajuttuja löytynyt Inkiväärille :)
Täytyy tunnustaa, että kauppaleikeistä tykkäsin aikoinaan itsekin ja nyt kun koulun eskareille on tehty leikkihuoneeseen ihana kauppa oikeita, tyhjiä pakkauksia käyttämällä, niin melkein kaihoten katson heidän leikkejään ;)