keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Taukojen keräilyäVoi
ihanuutta tätä lämpöä:) On nautittu lempeästä lounatuulesta ja puuhattu pihalla. Yrtit saatiin ruukkuihin, kasvimaa kitkettyä ja kesäkurpitsan sekä avomaankurkun taimet harson alle. Sipulit olivat kasvaneet niin kovaa vauhtia, että varret jo taipuivat harson alla. Hyvä oli huomata, että toisaalla kasvavat retiisit olivat täynnä ötökänsyömiä, kun harson alla olevat taimet ihan puhtaita ja napakoita:) Herneet ovat myös hyvällä alulla.Päivän
kruunasi retki Elina -ystävän luo. Herkuteltiin ihanalla patiolla ja leikitettiin Inkivääriä. Kesäsaunailtaa suunniteltiin Kerttu -ryhmälle ja puutarhaa kierreltiin. Kamera unohtui kotiin, joten nämä puutarhakuvat ovat omasta pihasta. Nuo koristeomenapuut hengästyttävät upealla loistollaan:)


Lempikolumnistini
Aino Suhola kirjoitti tänään lehdessä: "Alan kerätä taukoja. Tuoksuttelen tuomet, pihlajat ja syreenit...Istun sateen jälkeen porraspuulle, avaan sylini suvituulelle ja annan mustarastaan nuohota sieluni."


Lempeitä yöunia, kuuntelen naputusta kellarista...Kari ja Lauri rakentavat laivaa;)

5 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Voi miten kaunista !

Karmiini kirjoitti...

Oi mikä puutarha! Kyllä tuolla kelpaa näillä säillä viettää aikaa!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Täällä uusi lukijasi. Ihana pikkuinen ja ihana puutarha! Tervetuloa piipahtamaan romulyyli-blogissani toivottelee Riitta Sinikka.

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa kauneutta kerrakseen helatorstaille blogisi kautta!! Une

Sirkku kirjoitti...

Nuo ihanat varpaat tuossa matolla...