lauantai 18. kesäkuuta 2011

Marttabetonia ja ylläreitäKeräsin
uudet kukat maljakkoon, ihan itseäni varten;) Juhannusruusustakin täytyy kaikki ihanuus aistia nyt, kun kukinta on parhaimmillaan. Joskus taannoin pohdimme äidin kanssa, miksi esim. saman ruusupensaan kukat kukkivat eriaikaan? No, näin varmistuu pölytys parhaiten. Jos osa kukista on aukeaa sadepäivänä ja silloin ei pörriäiset liiku, niin aurinkoisena päivänä varmasti on myös kukkia auki ja pölytys onnistuu:) Retiisit ovat ihan valmiita salaattiin ja niinpä ne pääsivätkin Martta -päivän herkuksi.


Kauan
odotettu betonipäivä toteutui eilen. Puutarhan täytti innokkaat naiset, joilla tosin meinasi kuulumisissa ja ruoka - ja kahvipöydässä mennä koko päivä;) Kaiken kruunasi kuitenkin betonin valu raparperin ja malvan lehdille. Itse kokeilin valaa myös lasten hiekkamuotteihin. Tuotokset ovat kuivumassa ja laitan kuvia lisää, kunhan ovat valmiita.Kun
me puuhattiin, niin ihan parhain lastenhoitaja Veera huolehti Inkivääristä. Pieni on aivan ihastunut hoitajaansa, pyrkii heti syliin, kun näkee Veeran.Päivä
oli ihana ja tunneakku sai täyttyä:) Illan suussa mies palasi töistä yllätyksen kera. Lauri on haaveillut todella pitkään uutta Nikkoauton laturia rikkoutuneen tilalle. Kari totesi, että lähes uuden laturin hinnalla saa tarjouksesta auton ja laturin sekä toisen akun. Voitte kuvitella miltä pikkumies näytti yllätyksen saatuaan. Oveen ilmestyi taas viesti!:)


                                      Näihin tunnelmiin, suloista viikonloppua!

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Suloista vikonlopun jatkoa sinnekin! Itseäkin himoittaisi kokeilla raparperibetonia, materiaalia ainakin olisi.

Peppi kirjoitti...

Työkaverini kävi keväällä kans betonikurssilla. Oli kovin innostunut ja kyllä itseäkin kiinnostais. Mielenkiinnolla odottelen kuvia valmiista töistä! Toivottavasti onnistuvat ja saat puutarhaan kivoja yksityiskohtia!
Tosi söötti tuo Laurin lappu. Ihana viikonloppua :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Lauri! Voi Kari! Voi te kaikki rakkaat siellä, ikävä teitä on! Jotenkin hujahtanu aika ja päivät, etten oo ehtiny tännekkään kommentoimaan, oon kyllä yrittäny ehtiä aina uudet postaukset lukemaan.
Minäkin haluaisin tehdä noita betoni-raparperin lehtiä tänne omaan pihaan, saaressa aina niitä äitin tekemiä oon ihaillu!
kassu

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Martat! Ja miten olin iloinen Laurin puolesta! Veera on tosi hyvä Inkerin hoitaja! Une

Absolutely white kirjoitti...

Ihania juttuja blogissasi! Kerätyt kukat...ah, kunpa voisin kaupungissakin kerätä tuollaisia kimppuja.