sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kesäpojat


Ihanaiset
Pia -ystävän syntymäpäivät vietettiin eilen upean ruoan, musiikin, runojen ja herkkien sanojen kera. Oli niin kaunis sankaritar:) Seitsemän tuntia yhdessä ystävien kanssa sujahti niin sukkelaan, ettei voinut illalla uskoa, että koko päivä oli ohi. Kiitos mieleenpainuvista juhlista!


Illan 
lopuksi teimme juhlavieraiden kanssa huopakukkia. Olin konehuovuttanut puolivalmiista huopalevystä eri värejä ja niistä vieraat saivat taiteilla omannäköisiään taideteoksia. Pialla oli korutarvikkeet mukana (oih, niin kauniita lasihelmiä:), mutta korutaiteilut jätettiin ensi viikkoon. 


Saimme
viikonlopuksi yllärikesäpoikia:) Karin lapsuudenystävä ja hänen poikansa, Aaro ja Jura tulivat Inkiväärin kaveriksi. Ja pikkuneiti oli vallan otettu pojista. Leikit sujuivat todella hyvin, uima-allas pihalla oli se mukavin paikka.


Syntymäpäiviltä sain upean kimpun kiitokseksi! Hyvää yötä ja haleja!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin näin, miten hyvin leikit lapsilta sujuivat. Aurinko paistoi ja välillä lämmiteltiin pyyhkeittenkin sisällä. Kiitos päiväkahvista ja ihanasta seurasta! Une

Kirsikka kirjoitti...

Kauniita kukkia, hupiaisa ja aitoja :) Ja kivoja nuo betonijutut tuolla alempana, niitä haluaisin myös joskus kokeilla. Kivaa juhannusiviikkoa, toivotaan että aurinkokin muistaa paistella ainakin välillä!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanaa juhannusta toivottaa romulyyli-riitta.