sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

KultapoikaVarmoin
askelin ja ilolla mies asteli finaaliin! Kultaa tuli eli voitte kuvitella, että hymy on ollut herkässä koko illan:) Kaatosateessa ja salamoiden säihkyessä todistettiin viimeiset peliminuutit. Muuten koko turnaus on vedetty kuumuudessa. Hienosti pojat jaksoivat ja upeasti pelasivat! Tässä muuta tapahtunutta:Kuistilla
taimettamani herneet menivät hyvänkokoisina maahan tänään. Eihän herneitä nyt tarvitsisi taimettaa...mutta ovat nyt sitten napakoita varreltaan ja tuottavat aiemmin satoa;) Inkivääri oli innokas apulainen. Hän oli muuten kaksi päivää kovassa kuumeessa ja nyt ripuloinut toista vuorokautta kaiken, jopa nesteen. Tämänkin taimi-istutuksen päätteeksi päästin pesulle:( Jos ei huomenna ala helpottamaan, voi olla lääkärireissu edessä.


Tunnistatteko tämän kasvin? Piparjuuri, mustajuuri, mikähän se on?


Retiisit ovat jo kohta poimittavissa salaattiin:)


Mutta
mitä kummaa? Juhannukseen pari viikkoa ja juhannusruusu jo lähes täydessä kukassa, häh? Muistan, että viikkoa ennen on edellisessä kodissa kukintonsa aloittanut, mutta tämä on jo formulavauhdissa.


Voi
suloisuutta, hänen olisin toivonut kukkivan myös myöhemmin. Anisruusumme (oma nimemme;) avaa ensimmäisiä nuppuja. Viime kesänä kukinto oli parhaimmillaan vasta kesä - heinäkuun vaihteessa, Aapon syntymäpäivien kunniaksi! Ehkä tämä viileämpi jakso nyt hidastaa näitä kukkijoita hieman.

                                                  Mukavaa viikkoa!

4 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Onnea kultapojalle :) Voi pientä Inkivääriä, kun sairastaa....juominen on tärkeää, varsinkin näin kuumalla. Haleja pienelle <3 Kauniita kesäkuvia olet ottanut!

Sirkku kirjoitti...

Meilläkin on ihmetelty vielä kesäistä tautia, joka nostaa kuumeen, tekee ripulin ja muutamalla kohtuullisen ankaran silmätulehduksen yskän säestyksellä.
Onneksi näyttää Inkiväärillä kuitenkin työnteko vielä sujuvan, joten jospa tauti tuosta jo hellittäisi. Pienien ripulitaudit on kuitenkin aika arvaamattomia, mutta voivat sitten loppua yhtäkkiä.
(Muista lasten ripuli/oksennustautijuomana Hart Sport -urheilujuoma. Siinä on glukoosin lisäksi tarvittavat suolat ja Inkiväärinkin ikäiselle sitä voi tarjota hiukan laimeampana versiona. Lastenlääkäri vinkkasi tuosta minulle vuosia sitten ja olen sitä "menestyksekkäästi" kaikissa ripulitaudeissa käyttänyt.)

Peurankello kirjoitti...

Mammeli ja Sirkku: Voi kiitos hyvistä vinkeistä:) En tuosta urheilujuomasta ole koskaan kuullutkaan tässä käytössä, erit. hyvä neuvo!

Anonyymi kirjoitti...

Sydäntä särkee kaiman sairastelu. Kauniit kuvat hellyttävät. Onnittelut sinne myös! Une