keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kesän lapset


 

Lämmön
lempeydestä on otettu kaikki irti. Serkkulapset ovat muutaman päivän kesälapsina meillä eli menoa ja ääntä riittää;) Inkeri oppi sanomaan heti Tuittu ja Tähkä. Hermanni onkin vähän vaativampi sanoa pienelle. Päiväunille mennessään Inkku toisteli serkkutyttöjen nimiä ja kikatteli itseään uneen:)
Kesän 
alkuun kuuluu ehdottomasti liikennepuistoretki. Inkivääri rakastui punaiseen autoonsa niin, että itkun kanssa ajokki hyvästeltiin. Alimmassa kuvassa Tähkä kaasuttelee.


Matka
jatkui rannalle ja voi sitä uimisen riemua. Tämäkin paikka hyvästeltiin Inkiväärin kyynelillä. Hän todella nauttii tästä ulkoelämästä. Alimmassa kuvassa elbataan jo.


                                                    Puutarhan kaunottaria!

4 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Kivoja kesäisiä kuvia. Meillä on kesäreissut tekemättä vielä. Minä haluaisin länsisuomeen katselemaan mitä matkanvarrella löytyy ja lapset haluavat power parkiin... siitä minä en niin erityisesti välittäisi. Ehkä teemme jonkinlaisen reissun molempiin:) mukavaa keskiviikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kesäkuvia! Iloa välittyy niiden kautta myös minun elämääni, jossa tuntuu nyt olevan suuri aukko Veikon kohdalla, kun Annekin on lähtenyt... Tuhatkainot nostavat kukkiaan takapihallani. Niistäkin on hyvää mieltä. Une

MaMMeli kirjoitti...

Voi miten kauniita kesäkuvia ja niin elämänmakuisia:))) Haikea olo, kun tuli kuvista mieleen aika kun omat lapset olivat pieniä <3

milla kirjoitti...

täällä on tosiaan lomatunnelmaa :) aurinkoisia päiviä!