sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Hymy herkässä


                                                   Taiteiltiin Laurin ihanaiselle opelle yhdessä kevätlahja:)
Kesäloma
alkoi lapsilla:) Itse kalastelin jo viime viikolla fiiliksiä kesän alkamiseksi. Kun on töissä ja kevätjuhla on ohi, kainalossa oppilaiden lahjoja;) ja suloisia kortteja, on helppo julistaa työvuosi taaksejääneeksi ja riemuita lomasta. Näin kotiäitinä homma onkin hankalampaa. Kun lasten loma alkaa, se tietää enemmän ruoanlaittoa ja tietokonevaklaamista. Riitojen selvittelyä ja nukkumaanmenoaikojen kiinnipitämistä. Mutta...sehän kuuluu elämään ja koetan olla ottamatta moisesta hermoa... Joka päivälle olisi hyvä keksiä hieman urheilua ja muuta kuin tietsikkapelejä. Viereinen tekonurmi on aivan loistava...sinne pojat suuntasivat nytkin!
Kevätjuhla
oli herkkä hetki myös minulle;) Ihanaa oli vain istua penkissä ja aistia tunnelmaa. Tavallisesti sitä itse  on työn touhussa oppilaidensa kanssa. Ylimmässä kuvassa keskimmäinen poikamme Aapo soittaa luokkansa bändin kanssa Leijat -kappaletta. Ja olikin aivan huippu esitys, taidolla ja tunteella! Iloinen kitaristi siinä sitten hymyää loman alkua keskimmäisessä kuvassa. Ja alin kuva...aivan mahtava hetki, ekaluokkalaisemme opettajan halauksessa. Juhlassa kukitettiin ja lähtölaulettiin maailmalle koulumme ensimmäinen koko peruskoulunsa suorittanut luokka. Minä vaan vetistelin penkissä, heitäkin olen opettanut vuosia. Onnea Valtteri -kummipoikamme, olet lomasi ansainnut! Lenna rohkein siivin eteenpäin:) Alla kuvassa Valtteri kitarassa:) Ja sen alla Veera -kummitätimme juontajana Villen kanssa.Kesäfiilikseen
päästiin toden totta Alavudella Isto -serkun ylioppilasjuhlissa. Komea ja iloinen juhlittava menee armeijaan kesällä. Hauskaa oli juhlissa ja aivan liian mahtavia herkkuja;)


                                                                                 Mumma ja Isto
                                                                      Poikaserkkuja kerrakseen


                                                               Hiukka komea esikoisemme

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia jälleen ja keväisiä tarinoita. Sainpa itsekin olla filmitähtenä. Ikävä tulee Alavudelle. Siellä on niin kodikas ja rento meininki, että varmasti jokainen viihtyy. Ei minkäänlaista pönötystä. Olisipa tässä maailmassa joka paikassa yhtä ihanaa!! Une

Anonyymi kirjoitti...

Komeita urhoja suvussa!

tv Leena

marjomartta kirjoitti...

Nopea ensivilkaisu esikoisen kuvaan sai aikaan hämmästyksen: miksi olet laittanut Karin nuoruuden kuvan tänne?? Heh, uusi vilkaisu ja toteamus: no ei ainakaan pojasta polvi pahene... ;)

Elina P kirjoitti...

Ihanaa lasten ja nuorten energiaa! :D

Peppi kirjoitti...

Iloista lomaa :D Nyt se alkoi! Kieltämättä isommassa perheessä loman alkaessa tulee uudet kuviot arkeen. Mutta on se lapsista ihanaa, kun ei ole tarkkoja kellonaikoja (kun on se aikuisistakin - ainakin aamuisin)
Nämä iloiset juhlat ovat kyllä kivoja, kun näkee sukulaisia ja serkkuja!

Titta kirjoitti...

Ihania kuvia taas kerran sulla. Oli niin mukavaa Alavudella :) Meillä on vielä helppoa tämä elämä, kun pojat eivät tajua vielä kinuta koneelle ja pelaamaan tietokoneella. Me ollaan eletty ihan takapajuista elämää ihan tarkoituksella, ei Pleikkareita eikä Wiitä tms. Sitten kun niiden aika tulee, ei siitä ole enää paluuta entiseen. Joten nautimme nyt hiekkalaatikosta ja legoleikeistä niin kauan kuin pystymme... Iloista kesää kaikille lomalaisille!