lauantai 11. elokuuta 2012

TunnetunnelmaaViikko
töitä ja Inkiväärillä viikko hoitopäiviä takana. Mieli kiitollinen, mutta täytyy myöntää, että kyllä eilen kiukutti meitä kumpaakin ja väsytti ihan sikana. Yhdeksältä painuttiin kumpainenkin nukkumaan. Ihan uusin voimin sitten ylös tänä aamuna. Iloisin mielin on Inkeri hoidosta palannut, mutta aamuisin hieman itkettää ja iltaisin kiukuttaa. Mutta sehän on normaalia se! Yläkuvissa muuten superhyviä omenacupcake -herkkuja. Ystäväni tytär on kesän ajan myynyt niitä Maukas! -4H -yrityksen kautta.Kirpparilta
löytyi suloinen aito retrotunika Inkulle.  Muumitaloonkin on muuttanut muutama asukas :) Minulla oli onnenpäivät eilen, kun sain äidiltäni kaksi ämpäriä mustikoita. Oli kuin joulu olisi tullut. Suu muikeena pakastin niitä. Vielä saattaa serkkulasta olla tulossa lisää, jee!


Ihanaa hehkua puutarhasta!

6 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä Inkiväärikin pian tottuu hoidossa olemaan....huomaa, että kyllä se äiti aina illalla takaisin tulee...:)

Anna, kirjoitti...

Olipas taas ihana viettää hetki blogisi parissa ja nauttia äidinkielestä ;) Mulla on viime päivinä ollut enemmän englantia kuin suomea, blogissani reissustani enemmän (www.suisseanna.blogspot.com). Aurinkoisia elokuun päiviä sinne :)

Leena kirjoitti...

Kyllä se siitä suttaantuu, mukavia työ- ja hoitopäiviä teille ! (Laitapa minulle viestiä, jos ehdit miettiä niitä päiviä...)

Katja kirjoitti...

Saitpa herkkuja lahjaksi. Minä vielä keräisin mustikkaa kun lomalla olen, mutta pakastin on täynnä. Ja viinimarjat ovat vielä suuremmalti osin puskissa...

Ja tsemppiä uuteen arkeen!

Anonyymi kirjoitti...

Äidit ovat niin korvaamattomia. Minunkin äitini poimi minulle aikoinaan mustikat, leipoi hiivaleipää pakkaseen, keitit mehut jne. Nyt on rakas äitini jo taivaan kodissa. Kiitollisin mielin kaipaan häntä täällä maan päällä.

Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Vai on sulla alkanu viikko sitten työt - tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen. Mulla alkaa sitten syyskuun alussa. Se jännittää, näin pitkän tauon jälkeen.

tv Leena