tiistai 7. elokuuta 2012

Ei pöllömpi juttu!


Muutama
työpäivä on takana. Pehmeä lasku meillä kahdella, Inkiväärillä ja minulla. Aamuisin ei kiirehditä ja iltapäivisin kotiudutaan aiemmin. Inkivääri on tohkeissaan hoidosta. Ilolla aamuisin pakkaa kamppeitaan. Tänään oli päiväuniaikaan tosin iskenyt kova äiti-ikävä. Hyvä niin, se lienee aika normaalia :) Yllä suloiset kirpparilöydöt ja alla myös. Joku on näpertänyt pilttipurkin kansiin leivoksia ja möi niitä vain parilla eurolla per tusina.


Hoitopäiviä
varten hankittiin oma reppu. Pöllökuvioinen vei voiton ja on äärimmäisen tärkeä kapistus nyt ;) Saappaatkin löydettiin ja kirpparilta sadetakki hoitopaikkaan pysyvästi. Muumitalo kannettiin kirpparilta myös kotiin. Uusia olen katsellut, mutta kauhistellut hintoja. Tämä löytyi vain muutamilla euroilla. Asukkaita vielä etsiskellään. Poikien entiset ovat muuttaneet jo maailmalle=hävinneet.

Huhuuuu!

7 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Tsemppiä sinne töiden&hoidon alkuun! Hienostihan Inkivääri näyttää aloittaneen. Iso muutoshan se on pienelle.
Meillä aikoinaan oli melkoisen rankat ekat päivät ja myös kuukaudet. K ei suostunut nukkumaan hoidossa ja iltaisin sitten oli tosi väsy.
Itse katselin tuota samaista reppua kummipojalle, vaan vielä jäi kauppaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Inkeri!!! Une

Irmastiina kirjoitti...

Ihana reppu Inkiväärillä...ei ole ihme, että tohkeissaan hoitoon menee...:)

milla kirjoitti...

aika rientää ja arki muuttuu teillä nyt kerhon ja koulun myötä-voimia arjen pyörittämiseen...meillekkin saatiin muumitalo kirpparilta...ei kyllä ihan parilla (17) eellä mut kaupan 69...on järkyttävä summa...
blogi seurailemisiin!

Anonyymi kirjoitti...

ihana pikkusisko siinä...

Anonyymi kirjoitti...

ihana pöllö reppu on inkerillä t:lauri inkerin isoveli

Anonyymi kirjoitti...

kun inkeri oli lähdössä päivähoitoon hän ei kuitenkaan halunnut heti lähteä vaan tuli halimaan. T:isoveli