sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ihania virityksiä

Takana
on kaksipäiväiset työpaikkani Näky -päivät. Mieli ja sydän syttyneenä taas uuteen syksyyn. On vain niin iso juttu saada kohdata työporukalla oikein ajan kanssa, pelata, nauraa, saunoa, taas nauraa, rukoilla ja ylistää, jakaa kuulumisia oikein olan takaa ja taaskin vaan nauraa. Tästä on upeaa ponnistaa uuteen työjaksoon! Tiedossa ei aina ole niin ruusuisia päiviä (vaikka niitäkin riittää :), joten tämä tankkaus energiaa ja innostusta on tarpeen.


Nyt
on takki tyhjä fyysisesti, joten mukavan leppoisa puistokeikka miehen ja pikkuInkerin kanssa on juuri sopivaa puuhaa. Kaupungissa on Pop up -ravintoloiden päivä. Bongasimme Mäki Matin Kahvila Murulan ja Toivolan Vanhan pihan Kellarikahvilan. Viimeksi mainitusta ostimme mukaan mureaa mustikkapiirakkaa. Keittiöstä tulee kahvin tuoksu eli kohta herkutellaan puutarhassa. Se onkin kauneimmillaan. Ihanaa kun kesää on vielä jäljellä!Meillä
taisikin olla tunnelmallisin Pop up-kahvila. Kesken puutarhakahvittelun alkoi naapurista kuulua ihana musisointi. Talomme siivessä on vuokralaisina nuoria, joten kesäisen sunnuntain kruunasi heidän musisointinsa.


Eilen
illalla juhlimme Laurin 9v. juhlia. Päivänsankari yllätti meidät juhlan lopuksi kantamalla DJ -vehkeet ulos. Hän viritteli pitkät jatkojohdot puutarhaan ja laittoi musan soimaan tramppahyppelijöiden iloksi. Tällaiset tempaukset kuvaavat Lauria :) Hän on idearikas ja aikaansaava.


Onnea rakas Lauri!

7 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ihana Lauri, kun keksii itse ohjelmaa:)Onnea ja Siunausta Laurille <3Kauniita kesäkuvia taas sinulla täällä!

Peppi kirjoitti...

Synttärionnea Laurille! Hauskan ohjelmanumeron järjesti. Musiikki pihalla, hyvässä säässä on ihanaa!
Meijän trampalla soittelevat puhelimista biisejä ja tanssivat&hyppivät...

Marita kirjoitti...

HYVÄ Lauri! Lämpimät onnittelut sinulle ja hurrrrjasti idearikkaita vuosia elämääsi! Kyllä täytyy tunnustaa, että lukiessani blogiasi koti-ikävä nosti railakkaasti päätään! Voikaa hyvin kaikki rakkaat!

Peurankello kirjoitti...

Marita:
Juttelimme Sinusta monta kertaa! Palaan kertomaan pidemmälläkin kaavalla. Halit!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Laurille!

tv Leena

Aatsa kirjoitti...

Onnea ja siunausta Laurille synttärien johdosta täältä Itkoiniemestä. Yritän ehtiä sinne Jyskäläänkin. t:Aatsapappa

Elina P kirjoitti...

Mullekin tulee niin ikävä teitä kuvia katsellessa, vaikka ei olla sen kaeuempana kuin Helsingissä :-) Paljon onnea Laurllle näin jälkikäteen!! t. Elina