torstai 5. huhtikuuta 2012

Halia halimaan

Tänään
oli jännittävä päivä. Pääsimme katsomaan pientä Hali -koiraa. Hän on kotiutunut hyvän ystäväni luo viikko sitten. Inkeri sanoi autossa menomatkalla: "Mennään halimaan Halia :)" Kyllä meillä olikin kiva vierailu. Halilla oli uniaika, mutta hän ei malttanut aluksi nukahtaa. Pikku-Inkeriin hän suhtautui rauhallisesti. Veimme muutaman Inkerin pehmon tuliaisiksi ja Hali taisi tykätä niistä.



Inkeri
sai täyttää Halin pallon koirannappuloilla. Niitä Hali koitti saada sitten pallosta tippumaan palloa vierittämällä :) Mekin saimme ystäväni tekemää ihanaa artisokkapizzaa sekä hänen itse paistamaansa mämmiä, wau! Pizzan ohje oli serkkuni Unelias kokki -blogista.



Kotiin
tultua Inkivääri meni pöydän alle ja totesi leikkivänsä Halia :) Kiva vierailu ja pyysimme Halia meille kylään harjoittelemaan kyläpaikassa oloa. Nyt laskeudutaan tähän pääsiäisen juhlaan. Paisti on uunissa ja mietinnässä, mitä kaupasta pitäisi tuoda. Ai niin, tässä uusin mekko ja mannekiini. Kangas on siellä värjäyskurssilla valmistettu.




Mämmiä on maistettu :) Siunattua Pääsiäistä!

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana Inekri ja ihana Hali-koira.

Sinuattua pääsiäistä, myös sinulle.♥

Magdalena kirjoitti...

Lovely! :) Greetings and have a happy Easter :)

Peppi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä teidän perheelle! Suloinen Hali-koira. Ihan halittavan näköinen :)
Söpö on myös tuo hellemekko! Tulee ihan kesäolo tuosta perhosmekosta. Mutta jospa tää pääsiäinen nyt ensin...

MaMMeli kirjoitti...

Ihana pari tuo Inkeri ja Hali <3 siunattua pääsiäistä teidän perheelle myös <3

Anonyymi kirjoitti...

Siunattua pääsiäistä sinne teillekin! Meille tulee tänä vuonna aivan erityinen pääsiäisjuhla, kun Jochen kääntyy katoliseksi!

tv Leena

Anonyymi kirjoitti...

Halit sinne!!! Une