torstai 12. huhtikuuta 2012

Pitsimobile


Viikonloppumatkan
tuliaisena toin pitsimobilen. Sen on upeasti nyplännyt rakas tätini. Hän ei enää pysty sairautensa vuoksi nypläämään, joten lahja on siksikin ainutlaatuinen. Tätini on ammatiltaan käsityönopettaja ja lukuisat kerrat olemme siskojen kanssa saaneet nauttia hänen taidoistaan. Hän on näyttänyt mökillään lankojen kasvivärjäykset ja tuohityöt. Harmillista taitaa olla se, että pappamme tuohityötaito ei siirry enää tädin myötä meille seuraavalle sukupolvelle.


Mummilla
pojat kuuntelivat innoissaan vinyylilevyjä. Hih, ja nyt se villitys eteni niin pitkälle, että Karin työkaverilta ostimme vinyylisoittimen ja kasan ikivihreitä. Eppuja, Koinoniaa, Beatlesia, Totoa jne.
Mummi
eli äitini on myös innokas käsityöläinen. Kotimme matot ovat hänen käsialaansa ja nyt sain häneltä suloisen turkoosisävyisen nappikorun. Sopii erinomaisesti tähän turkoosikauteeni ;)

Hello!

7 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Meilläkin kasa vanhoja levyjä, mutta soitin sanoi sopimuksensa irti. Pitää joskus ostaa uusi.

Ihana pitsimobile ja todella kaunis kaulakoru...:)

Mukavaa viikonjatkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa kaunis! :) T.Ainomari

Leena kirjoitti...

Kiva pitsimobile ! Turkoosi on kaunis väri, minullakin on muutama.

MaMMeli kirjoitti...

Jahas, teillä on nuo hyvät kädentaidot suvussa;)Ihana tuo pitsimobile!!!

Peppi kirjoitti...

Kaunis mobile. Pitsiliinoista voi tehdä näköjään vaikka mitä! Meilläkin on kotona laatikollinen vinyylejä, mutta soitin rikki. Oli muuten huimaa, kun sain ensimmäisen OMAN levyn. oi niitä aikoja :)
Turkoosi on kaunis väri ja sopii siulle. Ihana pitkä tuo nappikoru, kun saa noin monta kertaa kiedottua kaulan ympäri. Näyttävä!

Katja kirjoitti...

Olisi upea osata tehdä tuohitöitä. Minä kun en osaa edes sitä pitsin virkkausta, nypläämisestä puhumattakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Virkkasin abiturana pitsiä ja sain silmälasit. Enemmän johtui varmaan virkkaamisesta kuin lukemisesta. Pitsit ovat ihania. Ja varsinkin nämä sinun tätisi. Ovat todella kauniit! Nappihelmet sopivat hyvin kodikkaaseen tyyliisi! Une