torstai 19. huhtikuuta 2012

Menomeininkiä


Siellä
on hieno, hieno tyttö! Sanoi Inkeri, kun näki tuon kuvan. Äiti näkee saman ja myös tuon lumen määrän ;) Onneksi tänään on jo ollut tuulahdus paremmasta ja niinpä laitoimme ihan oikeitakin kukkia itämään. Hiekkaa lisättiin tavalliseen multaan, että itäminen tapahtuisi "oikeaoppisesti".

Useana
vuonna on ikkunan reunamukset olleet pullollaan huipeloita kukan alkuja. Tänä keväänä päätin olla istuttamatta muuta kuin nuo krassit. Aiemmin olen ollut ihmeissäni taimien kanssa ja kotiväki kiemurrellut tilanpuutteessa (työpöydät notkuneet ruukkuja ja purteloita). Nyt koetan pidättäytyä intoni kanssa :) Siinä auttaa palaverit ja talkoot, joita näille viikoille on kertynyt. Tulevan syksyn työhön paluu kurkistelee nyt eskariopettajien tapaamisina ja esikoisen luokkaretki (lähti yöllä Espanjaan :) laittaa meidät vanhemmat talkoisiin tulevana viikonloppuna ja nyt etukäteenkin valmistelemaan hommaa. Mukavaa menoa siis!


Heh, ei näytä vielä huhtikuun loppupuolelta!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkin mennyt koko talvi ilman flunssaa, mutta nyt se taitaa tulla minulle. Kyllä minä muistan sinun kodikkaat purtilot. Se on ollut vähän niinkuin Ainolassa aikoinaan. Une

Aatsa kirjoitti...

Viimeisestä kommentistani lienee ties kuinka kauan. Mukavia juttuja ja upeita kuvia niin Tallisaaresta, Simon karitsoista, entisestä kotikaupungista kuin nykyisestäkin ja ennenkaikkea rakkaista ihmisistä, joista "linssilude" Inkeri on näköjään säilyttänyt paikkansa Top Kymppi listan kärjessä.

Leena kirjoitti...

Sama into minulla, laittelin minäkin siemeniä itämään... olisi ihanaa, kun olisi joku oikea lasi-puutarha-terassi !