perjantai 9. joulukuuta 2011

Pienten varpaiden vipinää ja näpräyssormien syyhyntää


Lapsi,
tuo meidän pikku-Inkeri on ehtymätön laululintu nykyään. Hän liikkuu hypellen ja tanssahdellen. Nytkin hän rauhoittaa itseään päiväunille laulellen muumilaulua:) Jalat vispaa peiton alla laulun tahtiin. Onneksi meillä on monta tanssittajaa ja temppuilijaa. Eilisilta istuttiin taas sohvalla ja Inkivääri esiintyi Laurin kanssa, heittivät temppuja ja tansseja tuntitolkulla.



Minun
mieleni on virinnyt jo joulun tahtiin. Eilen oli meillä seurakunnasta 10 äitiä ja 17 lasta joulutreffeillä. Hih, oli siinä vipinää, kun kaikki lapset olivat 4kk-5v. väliltä;) Kaksituntinen meni vauhdilla, pientä ohjelmaa olin varannut ja syötiin porkkanalinssikeittoa ja herkkujakin olivat äidit tuoneet. Olin kaivanut jo joulujuttuja esille, aiemmin kuin tavallisesti. Omat lapset olivat siitä iloissaan. Ehkäpä teen sen yleensä liian myöhään. Jouluruusun ympärille syntyi pieni asetelma, bongasitko pikkupupunkin;)



Työn alla
on siskolle joululahjamekko. Tilaustyö vanhasta ihanasta turkoosista retrokankaasta. Sukkia valmistuu lisää kummipojille ja illalla pääsen taas korttitalkoisiin Kerttuihin, ah! Keskiviikon talkoot jäivät kesken ja nyt sormet syyhyää jatkamaan. Uskomaton korttipaja on KerttuAnnen alakerrassa, varsinainen skräppäysluola. Lauantaille haaveilen Käsityöläisten Joulutorille pääsyä ja sunnuntaina on seurakunnassa joulujuhla, jota juonnan. Koko perhe suunnataan sinne jouluiseen tunnelmaan:)



Jospa tänä vuonna saan kortit ajoissa matkaan;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten sinä ehditkin kaikkea. Aina on jotakin vireillä ja työn alla. Ja ne Pikku-Inkerin jalat näen ihan vispaamassa. Niin hienosti hän tanssi omilla syntymäpäivilläänkin. Ja Lauri on notkea temppuilija. Une

Katja kirjoitti...

Itse tehdyt joulukortit on ihan parhaita. Valokuvakorttien lisäksi ainoita joita säästän. Meiltä lähtee tänä vuonna valmiskortit. Kuopus askarteli muutaman, mutta se menee jo mummoille ja kummeille kaikki.

Peppi kirjoitti...

Iiks, miten ihanasta kankaasta mekkoa surruttelet :)
Mie kuvittelin saavani kortit postiin ajoissa, nyt on alkanut tökkimään I:n ystävien osoitetietojen kanssa. Ehkä siis 15. pvä perinteisesti postissa jonottamassa merkkejä.... Mukavaa viikonloppua!