perjantai 16. joulukuuta 2011

JoulukauneuttaJoulunajan
lempipäiviä ovat käsityökoulun joulupajat. Sain rakkahan Saara -kälyn mukaani ja mehän huokailtiin ja koetettiin kolmessa tunnissa keritä tehdä kaikkea ihanaa. Kasteltiin kynttilöitä, pakotettiin peltiä ja valmistettiin piparimuotteja. 

Tein
kynttilämansetit ja Ingrid Inkivääriprinsessaa ajatellen kruunupiparimuotin:). Kynttilöitä oli myös kiva kastella ja antaa sitten naapureille ja ystäville joulumuistamisena.Inkerin 
unien aikana laitoin korupajan pystyyn ja viimeistelin kässäkoulussa tekemäni lasinsulatuskorut joulupaketteja ajatellen.


Iltahämärissä
kuvailin vielä uusimman huovutustyöni, bliseeratun merinohuivin. Löysin Pellavillasta kivat napitkin siihen:) Jos haluat piipahtaa korttitalkoissamme, sinne pääset Leenan Tuumasta toimeen -blogissa. Alimassa kuvassa vilahtaa minunkin kortit.Oikein lämpöisen lempeää viikonloppua!  
Tulin juuri treffeiltä mieheni kanssa, mun paras joululahja:)

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kauniita töitä! Eiköhän prinsessa tykkää kruunustaan :)
Treffit oman miehen kanssa kuulostaa hyvältä...

MaMMeli kirjoitti...

Voi mitä ihanuukia olet tehnyt...ihan täällä alkoi kynnet syhyämään, että pääsis tekemään kaikke kivaa! Mukavaa viikonloppua <3

Anonyymi kirjoitti...

Kauneutta, kauneutta jälleen. Olipa kiva olla blogisi äärellä. Une

Leena kirjoitti...

Kaikkea hauskaa olet taas ehtinyt. Onneksi kerkesit myös treffeille... nää miehet jää tässä touhuillessa joskus vähän sivummalle.