lauantai 10. joulukuuta 2011

Joulutorilla

 Tienapojatkin bongattu:)
Oijoi,
sitä taitoa ja kaunista jälkeä, mitä tänään Käsityöläisten joulutorilla sain ihailla. Muutama lahja tuli hankittua ja paljon ideoita ja innostusta poimittua. Kävin pari hyvää juttuhetkeä käsityöläisten kanssa, esimerkiksi takojan ja hopeaseppien pöytien äärellä. Myös lasikorujentekijän kanssa kävin ideariihikeskustelua:) Tällä joulutorilla on parasta nähdä itse tekijät paikalla ja saada vaihtaa ajatuksia. Taiteilijabasaariin en enää kerennyt, se on myös ihan lempipaikkani joulun alla. Kotiväki oli saanut jo venyä menojeni takia tarpeeksi;)Eilisillan
korttipaja oli mannaa sielulle ja mielelle. Hauskat jutut yhdistettynä korttitaiteiluun olivat viikon päätteeksi vain niin rentouttavaa puuhaa. Valmistakin saatiin, muutama kuva tuotoksista iltavalaistuksessa.Aamukahvilla
odotti kiva yllätys:) Avattuani koneen huomasin voittaneeni Esmeraldan -blogissa hauskat lintunaulakot. Olin niin hilpeällä mielellä voiton takia, että wot!

4 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Kauniita kortteja todella!!! Oma tekemäni kortit näyttää ihan tekeleiltä noiden sinun korttien rinnalla.Joulutorilla oli varmasti kivaa:)

Titta kirjoitti...

Aivan ihania kortteja! Käsityöläisten joulumyyjäisiin en enää voi lähteä, rahat meni jo viime viikonloppuna Paviljongin myyjäisiin.. :( Joulukuussa sitä saisi menemään taivaan tuuliin vaikka puolet koko vuoden ansioista :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista, kaunista jälleen! Une

malla kirjoitti...

kauniita kortteja oot teheny!:)mukavaa ja suloista kolomatta adventtia <3