tiistai 27. joulukuuta 2011

Riemukasta menoa!Täällä
on vedetty kylleröä, oltu lenkillä, leikitty ja pelattu. Pappakin vietti joulua meidän kanssa. Maalle päästiin serkkulaan Tapanin ajelulla. Ihan parasta joulussa oli kun koko perhe nukuttiin kuusen alla. Oli siinä porukkaa ja autuaallisia hymyjä aamulla. Tätä oli kait suunniteltu jo useampi vuosi!

Inkivääri
on nauttinut, kun on leikittäjiä. Joulukuppi=Inkerin sanoin pukki ei pelottanutkaan, vaan pukin vierailun jälkeen tyttö riemukkaasti totesi: "Iloinen kuppi, Aapo kuppi:)". Uusi lääkärinlaukku on paras juttu. Tänä aamuna tapahtui se historiallinen juttu: Inkeri piirsi ensimmäisen käsijalkaisen ja siitä se piirrustustehdas sitten lähti käyntiin. En ole mitenkään neuvonut ihmisen piirtämistä ja siinä se minun vieressä yhtäkkiä vaan piirsi sen. Nyt syntyy kissaa, pupua ja poikien kuvia. Kynäote on täydellinen.
Uskomaton
valoilmiö tänään, aurinko paistaa! Lenkille siis matka vie miehen kanssa. Lenkkiolosuhteethan ovat ihanteelliset, ei sohjoa tai jäätä. Muuten täällä odotetaan lunta kuin kuuta nousevaa. Lauri sai meiltä Osku -serkun entisen lumilaudan lahjaksi. Voitte kuvitella, että pikkumies rukoilee lumisadetta. Muutenhan tämä lämpötila on kaukolämpölaskun maksajalle kovinkin toivottu. Viime joulunahan meni putki jäähän ja pappa eristeli taloa yhdestä sun toisesta kohdasta:)


                                                       Valoa sinne!

7 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Meillä ulkona myrskyää, mutta onneksi sisällä on tyyntä;)Teillä siellä ihanat tunnelmat <3

Aamukahvi kirjoitti...

Kuusen alla nukkuminen on niin kiva juttu että! Kuin sadusta.

Inkeristä todella kauniit kuvat.
Ihanasti pötköttää sohvan kaiteella.

Titta kirjoitti...

Ihania juttuja ja kuvia taas :) Kuusen alla nukkuessa parasta on varmaan haistella ihanaa havun tuoksua nukahtamishetkellä. Harmi vaan meillä on nin variseva kuusi, että yöllä saattaisi saada kuorsatessa (suu auki) kurkkunsa täyteen neulasia :)

Elina P kirjoitti...

Voi miten ihania haaveilukuvia Inkusta! :D
Ja niin hauska juttu tuo kuusen alla nukkuminen :)

Peppi kirjoitti...

Lämmin tunnelma on teidän joulussa ollut! Oli meilläkin, mutta jouduin myös törmäyskurssille erään ihmisen kanssa. Ei ollenkaan kiva.
Kiitos vinkkauksesta :)

Katja kirjoitti...

Eipä ole ollut tosiaan pelkoa putkien jäätymisestä.
Se aurinko pilkahti meillekin tänään, tuntui myrskysäiden jälkeen erityisen hyvältä.

Karmiini kirjoitti...

Ihania tunnelmia. Metkan oloinen tytteli tuo Inkivääri <3