sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kukkaasi -tautiMinullahan
on tämä kukkaasi -tauti. Kun toisilla on neuloosi (välillä kyllä itsellänikin), niin tämä kukkaasi-tauti vaivaa minua. Kukkakaupan ohi on äärimmäisen vaikea mennä, jos tietää ettei kotona ole tuoretta kukan kukkaa. Olen lohduttautunut sillä, että esim. toiset ostaa saunasiiderin, minä kimpun :)


Olin
alkuviikonlopun erittäin hyvässä koulutuksessa Helsingissä ja nyt sunnuntai ollaan nautiskeltu yhdessäolosta perheen kanssa. Ulkoiltiinkin sateesta huolimatta. Mies loihti täytettyjä paprikoita ja ne olivatkin ihan pää irtoo -hyviä. Kanaa, sinihomejuustoa, kesäkurpitsaa, sipulia ja valkosipulia. Lisukkeena oli tsatsikia ja riisiä. 
                                        
                                Nyt kelpaa lipua työviikkoon! Iloa omaasi :)3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva saada elonmerkkejä sieltä työn raskaalta raatajalta! Tuttuja ovat tännekin niin neuloosi kuin kukkaasikin :) Missä koulutuksessa olit? Siunausta alkavaan viikkoon!

Aatsa kirjoitti...

Kiva kun oot taas ehtinyt bloggaamaan ja aivan upeita kuvia taaskin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Täällä on kuules vasta opittu siihen, että postauksia tulee vain kerta viikkoon, yleensä sunnuntaisin, kun työviikosta oot toennut... Ja nyt, kun ei oo postausta vielä sunnuntai-iltanakaan, niin täytyy ihan komentaan tulla ;D Hei voimia työviikkoon! Ja oikeesti, kirjoittelehan taas kun ehdit ja jaksat:)