sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Syyspuuhaa
Tänään
siivotaan, tänään siivotaan, eikä leikitä olleenkaan...lauloi Inkivääri eilen:) Se taitaa olla Pikkukakkosesta se laulu. Aivan paikkaansa se ei pitänyt, kun leikittiinkin pihalla. Ihan parasta oli puuhata miehen kanssa, laittaa pihaa talven varalle. Siivottiinkin sitten jossain välissä, pizzanpaiston, omppuhillon teon ja saunomisen seassa. Heh, pienistä se meikämartan mieli kohenee, puhtaasta kodista, lauantaikukista pöydällä ja miehen tekemästä herkkuruasta. Aikas kiva päivä!


Tänä
aamuna Inkku keksi ihan itse, että hän haluaa leipoa keksejä. Sekin vaihe tulee ehkä, että hän siitä selviytyy itse. Nyt sai mamma auttaa. Esikoinen on nuorten HOPE -tapahtumassa Turussa. Me muut nautitaan aikatauluttomuudesta :) Hip, meinasin unohtaa mainita, että pikainen kirpparireissu eilisaamuna tuotti kivat löydöt: tuikitarpeellinen uimapuku IngridInkiväärille ja ruusutaulu eli mummotaulu, kuten mies tuppaa toteamaan mun ristipistolöydöistä.Suloista sunnuntaita!


6 kommenttia:

Aatsa kirjoitti...

Kovast odotettu oli tää sun bloggaus. Hyvää kannattaa aina odottaa piti paikkansa taaskin. Tsemppiä siunausta ja haleja sinnepäin täältä kaukaa Etelä-Siperiasta.

Aatsa kirjoitti...

Kovast odotettu oli tää sun bloggaus. Hyvää kannattaa aina odottaa piti paikkansa taaskin. Tsemppiä siunausta ja haleja sinnepäin täältä kaukaa Etelä-Siperiasta.

Peppi kirjoitti...

Ihana omppukippo siellä.. Kotoilu viikonloput on kivoja.
Mekin eilen extemporee leivottiin pullia. Päiväruualla katselin, kun naapurin piipusta kohosi kodikkaan näköinen savu. Näytti ihan leipomissavuille :),me tosin ihan sähköuunia käytettiin.
Hauska tuo enkelityttö/keijukainen tuossa alakuvassa!

Elina kirjoitti...

Mukavia syksypuuhia teillä ja hyvät kirpparilöydöt. Ja aivan mahtava tuo enkelityttö tuossa ruusuntaulun vieressä :)

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Ompas ihanat touhut siellä! RAkastan tuollaiosia ulkona keikkuvia ulkoilmalapsia tässä angribirdsejen maailmassa!!

Birgit kirjoitti...

Upea ruusutaulu!