torstai 24. toukokuuta 2012

Nuoriso nauttii

Täällä
poltellaan jo koulukirjoja ;) Esikoinen lopettelee peruskouluansa ja rituaalit ovat sen mukaiset! Kun tuo miehen mittainen makoilee sohvalla, en voi oikein todeksi uskoa, kun vastahan me niitä vaunuja lykittiin. Hänen kohdallaan hyvinkin vauhdikkaasti, kun koliikki vaivasi. Iloitsen niin hänestä, innolla odotan tulevia vuosia. Naapurissakin on iloinen huiske, kun nuoriso on palannut kaukaa Havaijilta. Oih, kaunis rusketus yllään!


Koululaiset
ovat muistamisensa ansainneet. Tänään taiteiltiin heille (sen kunnon välipalan lisäksi:) vaahtokarkkikepposia. Coctailtikkuun vaahtis, sulaan suklaaseen kastaminen ja nompparelleissa uittaminen. Ah, kivan näköisiä, mutta meikämartan makuun liian makeita. Lapset iloitsee, kun aikuiset eivät havittele heidän herkkujaan. 10 kk:n kevennyskuuri on tehnyt tehtävänsä, ylimakeaa ei tee mieli. Makeanhimo sinänsä ei ole hävinnyt yhtään mihinkään:))))



Huomenna
menen juontamaan Äitien huiliaamua kirkolle. Luvassa on viihtyisää oloa, oivallista ohjelmaa ja buffetpöytä herkkuineen. Lapset tietysti mukana menossa. Iloitsen noista naisista, he saavat aikaiseksi, luovat yhteyttä. Ensi syksynä en enää mukaan pääse:( Työhön menossa on mukavat ja ei niin mukavat puolensa.


Oi, kun olisin yhtä tarmokas kuin Lauri :)

Ps: Nuorisosta puheen ollen, tässä kaksi mielenkiintoista näkökulmaa: Teiniviha on tyhmää ja Aikuinen uskaltaa sanoa ei

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Niin se aika menee...juuri tuossa vieressä tuhisivat ja sitten jo menossa maailman mukana.♥

Anonyymi kirjoitti...

Lapsenlapset alkavat olla lapsennuoria suurelta osalta... Une

Anonyymi kirjoitti...

Jestas, joko se Eero on suorittanut oppivelvollisuutensa? Sitä sietää jo juhlistaa, vaikka pienellä roviolla! Mutta kyllä nuo kasvaa vauhdilla, meilläkin Aksu on jo semmonen atleettinen nuorukainen, että äitiä ihan hirvittää. Alan tuntea itseni vanhaksi...

Laitoin sinulle sähköpostia!

tv Leena

Leena kirjoitti...

Inkerille ainakin makea maistuu...