tiistai 15. toukokuuta 2012

LiidellenViikko
on alkanut lämmöllä ja lennolla ;) Vaikka en virallisesti olekaan vielä töissä, on jo kahteen päivään sisältynyt palavereja ja suunnitteluita kuin konsaan työaikana. Mutta tämä on hyvää pohjatyötä syksyä varten. Huominen hieman jopa jännittää, pidän tuleville ekaluokkalaisille ja vanhemmilleen tutustumispäivän. Mietin mitä sanoisin, miten sanani painottaisin. Toisaalta mieli liitää ja luonto vahvistaa, että sanottua tulee juuri oikeat asiat.


Eilen
liitelin lasten kanssa taiteillen. Kuvataidepajan viimeisiä kertoja, ensi kerralla pystyteään jo näyttelyä :) Kyllä he ovatkin taitavia!


Wau!

7 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Iloa päivääsi! Eiköhän se hyvin mene. Itsekin olen saanut muutaman kerran pitää tutustumispäivän tuleville ekoille. Tärkeä juttu pienen ihmisen elämässä ja kyllä opellekin :)

Irmastiina kirjoitti...

Kylläpä on hienoja taideteoksia...:)

Aatsa kirjoitti...

kiitos taas kerran upeasta blogista ihan täältä suursuomen itälaidalta siperian minusinskista ja karatusasta.karatusan raijonin, eli kunnan alueella on entinen suomalaiskylä suetuk, joka on sittemmin virolaistunut. suetukiin oli 1800 luvun puolivälin seudulla koottu rangaistuksensa siperiassa kärsineitä ihmisiä, kait lähinnä miehiä. suetuk on eräs tärkeä työpiste ja samalla suunnalla minusinskista katsoen on bulankan melkolailla autioituneet kylät. ala-bulangassa on se hylätty n-l. aikana klubina toiminut hirsikirkko, jonka rungon purkamista ja siirtoa karatusaan uudelleen rakennettavaksi valmistellaan. - nyt tarvitaan paljon esirukousta siihen kaikkeen.rakkain terveisin aatsa-pappa

Aatsa kirjoitti...

lisäinfoa blogeista www.lamminpaa.blogspot.com ja www.pitkaset.blogspot.com ja www.karatusankirkko.blogspot.com

Peurankello kirjoitti...

Isipappa on hyvä mainostamaan :)))))

sanna kirjoitti...

Upeita lasten taideteoksia!
Maalaavat paremmin kuin moni aikuinen.

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Sinun luona piipahtaessani saan mukaani aina annoksen kauneutta ja ihanaa värien leikkiä.Olen sen kertonut aikaisemminkin mutta jälleen kiitän :) Eikö olekkin kiva huomata että ne oikeat sanat ja tilanteet tulevat kun niitä tarvitaan. Upeita lasten töitä!! <3