keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Talotehtaalta, päivää!

Vaikka
ainahan tämä vapun aika on koleaa, mutta silti... Puin Inkerille toppahaalarin tänään pihalle. Pesen talvivaatteita säilöön ja samalla ennustukset lupaavat räntäsateita. Odotamme polvisukkakelejä ja rimpsumekkolämpötiloja. Pihansiivous on pahasti myöhässä, kun perustin tänään meille talotehtaan ;)
Nuppineuloille
tai muuten vaan ilostuttamaan :) Jämäkankaita riittää ja erilaiset kuosit innostavat. Aina, kun jotain ompelen on sata muuta ideaa mielessä. Nyt yksi ikivanha tyynyliina kaipaa syntymistä mekoksi. Kun talotehdas on toiminnassa, tämä nykyinen talo räjähtää. Lapset levittävät kaikki leikkinsä ympäriinsä, ruoka viipyy ja kankaita on röykiöittäin ympäri keittiötä. Mutta mamma viihtyy!

Helluri hei!


5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kauniita taloja, melkein jo koko kaupunki :)

malla kirjoitti...

heippahei!!:)

suloisia taloja!!siellähän kuulostaa meno niin kotoisalle...täällä meinaa muut hommat jäähä jalakoihin,ku kaikki vaan ihasteloo vauvaa ja kierrättää tätä pikkupakettia sylistä syliin:)mutta kaikilla hyvä olla ja se on tärkeä se!:)
mukavaa torstain jatkoa sinne! <3

Aatsa kirjoitti...

Tiina on tullut selvästi Raili-tätiinsä käsityön opettajaan. Jos Vappu jatkopaivineeb siellä Keski-Suomessa on koleaa, niin täällä Etelä-Siperiassa kelit kääntyivät vappuaamun vesisateesta kuivemmiksi ja lämpimiksi. Tänään oltiin Suomen mittakaavassa melko likellä hellelukemia. Ekat itikatkin ilmestyivät kuvaan kun oltiin nuortenillassa futiksen ja saunan jälkeen nuotiopaikalla iltapalalla ja hartauksessa.

sanna kirjoitti...

Minäkin puin lapsille aamulla toppahaalrit kun oli niin kolea ilma. Ihnia taloja olet ommellut :)

Leena kirjoitti...

Olen huomannut,et kotia puunaamalla, ruuanlaitolla ja pyykinpesemisellä saa ajan kyllä kulumaan, mutta mitään näkyvää ei saa aikaan. Se on pitkänpäälle turhauttavaa touhua. Antaa talon vaan räjähtää...välillä.