sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Mielen lepuutusta


Olin
kuin pikkutyttönen, kun ummistin silmäni tänään hiihtoladulla ja kuuntelin tuulta ja korppien jäärätystä. Kuvittelin olevani lapsuusmaisemissa, tunturiladulla. Uskomatonta, kuinka todelta kuvittelu tuntuikaan. Loma on tehnyt tehtäväänsä ja lepuuttanut aivoja. Lasten sairastelu jäi jo taakse ja loppuviikosta olen päässyt joka päivä ladulle. Oih, siis kertakaikkisen mukavaa!

Nuorin
pojista on ollut ahkerasti mukanani ladulla ja ollaan saatu kokea kivoja yhdessäolon hetkiä. Hänkin on selvästi nauttinut äidin seurasta ja reippaasti kestänyt ylämäet. "On mulla ehkä voimat kasvaneet äiti, kun jaksan näin hyvin!", poika oivallisesti totesi. Nyt hän on pomppimassa telinevoimistelussa. Niin urheasti on poika myös kulkenut bussilla laskettelemassa, että mielellämme kustannamme puolet ensi vuoden kausikortista. Puolet hän säästää itse, sekin vaatii ponnisteluja ;)

Inkiväärikin
päässyt suksille, mutta tänään taisi kolmivuotiaan kiukkukausi ottaa yliotteen. Koko aamu on kaikki asiat olleet nurinkurin. Mutta toisaalta, kun veljet antautuivat tekemään Oktonautti -majaa ja leikkimään siellä, niin aurinkoinen hymy vei kiukusta voiton. Tuo Oktonautti -lastenohjelma on Inkun lempparisarja, vain pikkuisen jännittävä. Sitä hän leikkii usein veljien kanssa. Vaikka he ovatkin jo isoja, niin tätä he jaksavat höpsöttää pikkuisen kanssa. Nyt vielä hetki sunnuntai-iltaa, miehen leipomaa pizzaa ja lomatunnelmaa, ah!

Ps: Esikoinen lähti perään toiselle leirille ja yhäkin kamerani mukanaan. Kuvat vuoden takaisia :)


2 kommenttia:

HannaKarmiini kirjoitti...

Jäällä on kyllä jännä tunnelma. Tänään taas, nyt ehkä suksilla. Mukavaa sunnuntaita Peurankello ja perhe!

Anonyymi kirjoitti...

Tiina sie olet nyt jo vanhempi kuin mitä me oltiin äitisi kanssa kun aikoinaan Koillis-Kairassa tuntureilla ja metsissä hiihdeltiin sinun ja Riikan kanssa. Kaisa oli mulla reppuselässä ja joskus kiskottiin häntä myös pulkassa. Esikoisenne Eerohan täyttää vajaan vuoden päästä jo 18v. - Kyllä tuo aika rientää. Pitäs tehdä tyttärien perheitten kanssa lomareissu hiihtimien kanssa Sallaan. t.Aatsa-pappa