sunnuntai 3. helmikuuta 2013

JuhlittiinIloa
tämä viikonloppu on tuonut! Eilen pääsimme juhlimaan lastemme serkun ylioppilasjuhlia. Hän kirjoitti IB -lukiosta eli kansainvälisestä sellaisesta. Niin iloiset ja mukavat juhlat olikin. Sankaritar oli laatinut koulu-urastaan tietokilpailun. Sukulaisia ja juhlittavan opettajia ja luokkakavereita jututettiin innolla. Yksi opettajista lauloi kotikielellään skotlannilla ja juhlittavan pikkusisko soitti viulullaan upeasti. Herkut maistuivat ja Inkivääri sai rakkaan Aaro -ystävänsä juhlakaveriksi. Siellä ne pöydän alla kikattivat pullat suussa.

Tänään
leikki jatkui, kun Aaro isänsä kanssa yöpyi meillä. Pihapuihin kiivettiin ja lumilinnassa peuhattiin, ja tietysti koko talo pantiin uuteen uskoon... Yksi jännitysmonetti sattui kyllä eilen juuri juhlien alla. Inkeri törmäsi päistikkaa isoveljeensä ja kaatui suorilta jaloilta taaksepäin lyöden päänsä lattiaan. Kumahdus oli niin kova, että säikähdimme valtavasti. Onneksi kirurgiystävä neuvoi, että jos lapsi omilta jaloilta kaatuu, ei tälli ole välttämättä paha. Seurailtiin tytön vointia ja ei tainnut pahasti onneksi käydä. Enkelit olivat työntämässä näkymättömiä pehmusteita alle.
Nyt
minä nautin talon ihanasta hiljaisuudesta. Pienin nukkuu hymy huulilla, isommat miehet menivät sulkapalloa pelaamaan ja pienin mies laskettelumäkeen serkkujen kanssa. Kuppi kahvia nyt ja lepohetki! Levollista viikkoa sinnekin!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onneksi ei sattunut pahemmin. Siskoni vanhin poika oli kerran kiivennyt wc-pöntön päälle ja putosi sieltä. Sisko sanoi, että se ääni mikä pojan päästä kuului oli aivan kauhea... oli tullut kalloluuhun pieni särö.

Sarppu kirjoitti...

Ihanat tunnelmat, juhlat on kivoja, mukavaa alkavaa viikkoa.

Liisa T. kirjoitti...

Oi-joi, onneksi ei sattunut pahemmin! :/

Ihana blogi sulla, ekaa kertaa täällä... :)