sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Rentoilua

Seesteinen
sunnuntai. Flunssa yrittää tehdä tuloaan, joten ulkoilut vaihtuivat tänään keittiön verhojen ompeluun ja muuhun rentoiluun. Inkerin kanssa hiihdettiin eilen hänen elämänsä ensimmäiset "kilometrit". Tyttö oli aivan riemuissaan suksistaan, jotka löysin paikallisesta käytettyjen urheiluvälineiden puodista. Vastaavat, jopa saman merkkiset uutena olisivat olleet 160e, huh! Monotkin olivat aivan samaa merkkiä. Pienten sukset eivät paljoa edes kulu, joten nämä olivat kuin uudet. Ja tärkeintä tietysti Inkerin mielestä, päivähoidon Oonalla on samanmoiset :)


Hip
hei, sain eilen työhuoneeni valmiiksi. Kylläpä tuli kerrankin siistiä ja nyt tiedän, mitä mistäkin löytyy. Kankaita on kirppareilta haalittuna ja verhoomoista saatuna hurja määrä. Odotan niitä rauhallisia vuosia, jolloin pääsen taas ompelemaan. Mielessä kävi monen kankaan kohdalla, että tuostakin saisi Inkiväärille barbin ja nuken vaatteita. Tytön tomeruuden perusteella hän kyllä ompelee muutaman vuoden päästä niitä itse :)

Ensi
viikolla alkaa uusi kiva jakso. Vaihdoimme työkaverini kanssa muutamiksi tunneiksi viikossa lapsia. Hän opettaa musiikkia omilleni ja minä ilmaisutaitoa hänen neljäsluokkalaisilleen. Innolla odotan tulevia tunteja. Ilmaisutaito on kuvataiteen ohella erikoistumisaineeni, jota olen voinut eppujen kanssa vain rajoitetusti syksyn verran toteuttaa. Pieniä helmiä siellä täällä. Nämä isommat oppilaat ovat jo valmiimpia tekemään monenmoista.

Ps: Kuvat tänään eivät kyllä kertoneet mitään postauksen sisällöstä ;)

                                                     Iloa viikkoosi!


7 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Kauniita kuvia silti...

Sarppu kirjoitti...

Leppoisat sunnuntait ovat niitä parhaita. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa.

Peppi kirjoitti...

Tuo paneeliseinä on niin nostalginen. Tulee mieleen lapsuus ja kun oltiin yötä maalaistalossa isän veljen luona, siellä oli vähän samlainen eteisen seinä :)
Kuulostaapa kivalle nuo ilmaisutaidon tunnit. Mukava kun voi vällillä vaihdella ja saa pitää just niitä tunteja joista tykkää! Iloista viikkoa sinnekin!!

Antti kirjoitti...

Tsemppiä ja voimia tulevaan viikkoon! Meillä flunssa on yrittänyt nujertaa vähitellen koko perhettä. Sofialla jo helpottaa, minä taidan olla ainoa jolla laskeutui keuhkoputkiin asti...

Ja muuten, kännykkä löytyi perjantaina illalla Sofian ulkotakin taskusta! :) :) :)

Anonyymi kirjoitti...

Asiasta viidenteen... tuli vain mieleeni tuosta teidän pöydällä olevasta kirjaillusta liinasta, että voiko se olla peräisin Aune-mummon jäämistöstä? Vai näenkö vain unta?

tv Leena

Peurankello kirjoitti...

Leena: kyllä se kuule on mahdollista, joskus naimisiinmenomme alkumetreillä mumma teki meille Karin kanssa sellaisen suloisen laatikon, jossa oli isääidiltä jotain ja Veikon äidiltä ruusuiset kahvikupit. Oisko tuo liina ollut siellä? Olen myös saanut yhden ystävän suvun jäämistöstä liinavaatteita isot kassilliset ja omalta äidiltä myös. Laitan sulle meiliä!

Minka kirjoitti...

Onpa kauniita kuvia! Upean värisiä kukkia ja kivan näköistä muutenkin :-)