keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Saareneläjät


Hiljaiselon
täällä blogissa selittänee seuraavat kuvat. Puolitoista viikkoa saaressa ilman tietokonetta ja välillä ei puhelinkaan toiminut. Aurinkoa riitti ihanasti ensimmäisille päiville, mutta loppuajasta sade oli tiuhaan seuralaisenamme. Inkiväärin uintireissut rajoittuivat varpaiden uittamiseen, vaikka kaikki tädit ja mummit yrittivät tyttöä uittaa.

Hyvin lentää!
 

Rakas pikkusisso!
 
Noniiin, virkkoi ihana Eppu -serkku!
 


 Tähkä -serkku tärkeänä kaverina!

Hello!

5 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Ihanaa, suomalaista sisämaan saaristolaiselämää! Havumetsät tuoksuvat tänne asti! Ihania kuvia upeista ihmisistä! Runsaasti aurinkoa loppukesään!!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kesätunnelmaasi on helppo astua mukaan :) Suomen suvi ♥
Kaikkea hyvää sinne!

Peppi kirjoitti...

Vähän jo mietinkin, että olettekohan saaressa vai missä lomailette :)
ihana, että aurinko on paistanut edes joskus. mutta parastahan se on viettää aikaa hyvässä seurassa, oli sää mikä tahansa.
täälläkin suunnataan kohti mummin mökkiä viikonlopuksi. satoi tai paistoi :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän oli tikkataulun tulos? Kiva, kun olette jo sieltä Savon sydämestä kotiutuneet. Une

Aatsa kirjoitti...

Unelle tiedoksi, että Kari heitti noin 3-4m takamatkalta ja sai silktikin muutaman tikan osumaan tauluun. - Sitten tikkataulu unohtui ilman suojaa sateeseen ja purkautui. Mukava on ollut puuhailla saaressa vävyjen, tyttärien ja lastenlasten kanssa. Viimeksi sahailin halkoliiteriä varten tukkeja halki. Tarkoitus on siis rakentaat vielä hyvin tuulettuva polttopuitten säilytyspaikka ja samalla tehdä myös kunnollinen lukittava työkaluvarasto. Työt "Puuhamaassa" eivät siis lopu. Janne on jatkanut ikkunaruutujen asentamaista kesämökkiin ja Kari ison aitan yläkerran vuorilaudoitusta.