sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Ihanat immeiset


Inkiväärin
uusi ystävä Milma kävi kyläilemässä äiti Riikan kanssa. Ja kyllä noilla tirpakoilla olikin hauskaa, mutta oli äideilläkin :) Uusi vaihe on selvästi alkanut, ystävät ovat tärkeitä, heitä muistellaan ja heistä jutellaan.Toiset
ihanat vieraat saimme viikonlopuksi, siskoni perheen. Eppu -serkku on kuoriutunut pikkuvaavi vaiheesta ihanaksi veijariksi. Hän nauratti meitä kaikkia hupaisilla sanonnoillaan ja hupsutuksillaan.


Mukavia kesäpäiviä!

2 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat kuvat ystävyksistä...näkee, että ilo on ylimmillään...:)

Aatsa kirjoitti...

Moikka! Selailin läpi sinun viimeisiä blogijuttuja. Hienoja kuvia ja mukavia juttuja. Viime yönä palailin Venäjän työläisten kokoontumisajoista Ryttykylästä. Palaveerattiin ma-tiistai, kun Siperian lääninrovasti ei ehdi KL-päiville Pieksämäelle. (tervetuloa KL-päiville jos 6-8.7. ajankohta sattuu teidän ajo-ohjelmaan. Ryttylästä palatessa ehdin parin hypyn verran muovimäkitreeneihin Lahden K64 mäkeen ja sitten hain Masalta advokaatin Jannen "lopputöihin" ja samallahan Karpaattikin saa "säähköä" saaressa elektroniikkalaitteisiin.
Lauantaina olin suksikansan edustajana Erkko Muhosen hautajaisissa Kerimäellä ( alan olla jo siinä iässää, että "rippikoulukaverit" alkaa harveta. Erkkohan oli syntynyt 4v minua aikaisemmin). Hautajaisten jälkeen saunottiin Ossin (32v) kanssa isä-Erkon rakentamalla mökillö Puruveden rannalla ja muisteltiin menneitä. Ossi kertoi seuraavansa minun ja tyttäreni blogia. Siis näitä sinun juttuja. Eikös ole mukava kuulla.