perjantai 24. helmikuuta 2012

Onni onnettomuudessa


Tänään
se alkoi, lasten loma. Aapo oli jo useana päivän haaveillut lasagnesta ja minä loman alun kunniaksi tehtailin toivomuksen mukaan. Ihan ohjeen mukaan, enkä terveellisempää versiota tällä kertaa. Yleensä kun koetan ruoasta kuin ruoasta tehdä sellaista. Siis tiedättekö, täysjyvämagaronista ja kasvisversioita ym. Lasagnea teen ehkä kerran puoleen vuoteen ;)
 


Kahden
viikon sisään olimme jo toistamiseen lääkärissä ja röntgenissä. Tällä kertaa herra 3:n kanssa. Kaksi viikkoa sitten herra 2 sai kipsin ranteeseensa ja nyt tämä nuorempi kaatuili hyppyrissä. Säästyi kuitenkin kipsiltä, onneksi vain venähdys. Loma alkoi lennokkaasti. Tässä otetaan rennosti :)


Viikko
on ollut mukava, leppoisa sellainen. Eilen kässäkoulussa alkoi kankaanpainantajakso. Teemme reaktiiviväreillä painokuoseja. Aloitin perhoskankaalla, Inkiväärille kesämekkoa pukkaa ehkä :)

 Leppoisaa viikonloppua sinne!

3 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ihana kuva sinusta <3 Mukavaa viikonloppua sinne teillekkin ja kivaa lomaa :)

Leena kirjoitti...

Kiva kuulla, et muutkin kokkailee lasagnea. Tein tänään myös ja laitoin juustokastikkeeseen aura-juustoa. Aika kiva maku, kukaan ei valittanut !

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista Aapolle, toivottavasti ei mennyt pahasti! Meillä herra 2:n kipsi poistettiin juuri vajaa viikko sitten. Ne on nää pojat sellasia...

tv Leena