maanantai 21. marraskuuta 2011

VälähdyksiäOih,
miten pitkä postaustauko. Äitini oli koko viikon meillä ja en osannut keskittyä "omiin juttuihini". Yhdessä teimme monenlaista. Kirpputoreja kierrettiin, leivottiin, neulottiin ja lasten kanssa touhuttiin. Mummi pääsi Inkun muskariin ja puistoretkelle mukaan. Niitä lauluja lauleltiin sitten loppuviikon. Yllä kuvissa on kirppispeltipurkki ja tuliaisina mummilta Tuutikkipurkki täynnä suppilovahveroita. Mummilla on aina jotain idiksiä mukanaan. Nytkin hän teki lapsille karkkikuusen:)Inkivääri
ja minä saimme uudet villasukat viikon saldona. Yhtenä päivänä, kun minä siivosin, mummi meni Inkerin kanssa tekemään pihanuotioon tulia. Siellä paistoivat makkaraa ja Inkku nautti:) Minä pääsin Kerttuihin kynttilän valantaan ja kässäkouluun huovutushommiin. Loppuviikosta saatte nähdä uudet rannekkeeni;)Viikonlopun
kruunasi Marttojen (se meidän epävirallinen elämäneliksiirinen virkkausväki) kanssa Tampereelle. Emme suunnanneet käsityömessuille, kuten moni muu. Kiertelimme kirppareita, pikkupuoteja ja söimme thaimaalaista järkyttävän räikeässä ravintolassa;) Yhden marttamimmin anopilla on ihana pieni ikivanha lankapuoti keskustassa ja sieltä ostelimme sukkalankoja. Minun lankani toivottavasti suuntaavat sukkina Saksaan;)

 Serkukset piparipuuhissa
Retken
lopuksi kävimme Marjalan Pajutilalla Kangasalla. Siellä oli todella kaunista ja minut hurmasi pieni punainen tonttutupa. Totesimme yhdestä suusta, että tällaisten paikkojen somistus olisi monelle mielipuuhaa. Valokuvia ei retkestä ole, olin niiiin vapaalla:) Eilen olin juontamassa seurakunnassa ja olikin niin lämmin tunnelma.

Inkivääri vuosi sitten:)
Nyt
on mielessä Inkiväärin tulevat 2v. synttärit. Ostin Ullan unelmista juuri tuolta retkeltä cupcake - tarvikkeita. Kinderpiirakan pohjaa ryhdyn tänään leipomaan. Jos teillä on hyviä ja helppoja pikkusuolaisten vinkkejä, otan ne mielelläni vastaan. So long!

5 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Mukava lukea kuulumisianne:) Kaunis tuo kuvassa näkyvä sinisävyinen räsymatto:)

Anonyymi kirjoitti...

Vai että sukkina Saksaan... vähän jotain tällaista uumoilinkin, kun kyselit Aksun kengän kokoa ;-). Tuhannesti kiitos jo etukäteen, täällä päin maailmaa kun ei tunneta sellaista suomalaista ylellisyyttä kuin lattialämmitys ja lisäksi kivilattiat on yleisiä... meilläkin sellaista löytyy. Joten lattiat on kylmät kuin luistinrata vaikka pakkasta ei ole ulkona juuri nimeksikään. Niin joudumme talvisin aina pitämään villasukkia tai sisätossuja jalassa!

tv Leena

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa retkenne! Ja viikko mummin kanssa myös. Se pajutila Kangasalla on muuten Marjamäen pajutila (ei Marjalan). Iloa ja siunausta viikkoosi!

Leena kirjoitti...

Onpas hauska karkkipuu, tuleeko sinun luovuus äidin puolelta ?
Ihania sukkia ja kaikkia. Näyttää taas niin hauskalta !

Peppi kirjoitti...

tuo karkkipuu on varmaan pakko kopsata :) niin herkulle näyttä!
mukava viikko teillä ollut siellä - touhua täynnä!