keskiviikko 2. marraskuuta 2011

My day


It
was my day today! Mukava ja tapahtumarikas. Aamun aloitti mieskuoro eli perheen möräkät miehet lauloivat ja lahjoivat. Kuvan valokuva on mieheltä, samoin lipaston päällä olevat roosat pitsi-ihanuudet:) Pojat lahjoivat auttamalla kukin tavallaan tänään. Inkku oli vain niin hauska ja laulavainen. Aamukahveet sain ja sitten ovelle ilmestyi rakkahat ystävät. Lontoon matkan alkumetreillä pyörähtivät halimassa minut ja lahjaksi sain uuden joululehden. Toinenkin Martta -ystävä piipahti tietämättä syntymäpäivistä ja saatiin iloiset naurut aikaiseksi:D


Siskot
antoivat tällaisia ihanuuksia ja äidiltä sain mukavan puhelinsoiton. Hänellä odottaa kuulemma uusin Antti Tuurin kirja:) Isä laittoi suloiset onnittelut Siperiasta. Hän on siellä asti tekemässä määräaikaista lähetystyötä remontoimalla pappisperheelle kotia. Rakkahalta serkkuperheeltä sain mukavia keittiöjuttuja. Mummalla on myöskin kirjaihanuuksia odottamassa. Naapurista Marita -kollega toi niin kauniin kranssin, että huokailin vain. Oijoi, kylläpäs minua on onnistanut tänään!


Ilta
huipentui hämäränhyssyssä iltakahveisiin ja kinderpiirakkaan. En tosin itse maistanut;) Toiset vannoivat sen olevan hyvää. Ohje oli täältä herkullisesta Mallan makeat -blogista. Kiitollisin mielin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiina rakas oikein läömpimät onnittelut sinulle näin päivän myöhässä täältä kaukomailta!

Tuossa viikonloppuna mietin, että ihan kohta alkaa marraskuu ja silloin on Tiinan synttärit... oli tarkoitus tarkistaa tarkka päivämäärä sukukirjasta, mutta en tullut sitä heti tehneeksi. Ja nyt sit kävi näin! Mutta mutta kaikesta huolimatta lämpimät onnittelut sinulle! Toivottavasti tapaamme taas pian!

tv Leena

tinttarus kirjoitti...

Onnea♥
Marraskuu on hyvä syntymäkuu;)