maanantai 2. toukokuuta 2011

Vappusäveliä

Viileydestä
huolimatta lämpöä riitti vappuviikonloppuna sisätiloissa. Saatiin juhlia vappuaattona naapurissa Jan Michielia ja serkkulassa kummipoika Valtteria. Janin juhlissa oli pääkielenä hollanti ja Valtterin juhlissa ehta keskisuomen murre;) Kumpikin ovat hienoja kieliä. Ensin mainitussa olemme vasta kuuntelijan asemassa, mutta keskisuomi taittuu jo huolestuttavan hyvin. Näin savolaisena alkaa se alkuperäinen murre hävitä jo kovaa kyytiä.


Postauksissani
on myös huolestuttavan usein kuvia ruokapöydästä. Ylempi kuva on vappuaaton kuha-ateriasta. Tällä kertaa Kari oli pensasaidan leikkauspuuhissa, joten minä sain toimia kokkina. Kastiketta myöten ateria oli onnistunut:) Alempi kuva kuten ihan tuo sivun ylin ovat vapunpäivän kekkereistä. Rakas ystäväperhe tuli kylään ja sitten ajan kanssa istuttiin pöydässä. Meillä on kumpaisella perheellä kolme poikaa, joten poika-aiheesta riitti jaettavaa. Inkivääri sai oikeutetusti ainoana tyttönä huomiota runsaasti osakseen:) Ystäväperheen Veeti -kitaristi on myös kummipoikamme. Hän on taitava kitaristi ja armottoman hieno seuramies.  Niin ja innokas esiintyjä! Siitä kummitäti erityisesti iloitsee:)

                                           Mukavia säveliä viikkoonne!

2 kommenttia:

Aatsa kirjoitti...

Mukavia kuvia ja muistoja juhlitusta Vapusta. Me Minusinskin suomalaisporukka juhlittiin Vappua aivan kuin eri planeetalla, sillä teimme viikonloppumatkan 370km päähän etelään ison Saijanin vuoriston taakse Tuvan autonomiseen tasavaltaan. Kirjottelen tarkemmin blogissani ja jos hyvin käy niin näette kuviakin, sillä sain kännykkäkamerani taas toimimaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin kuuluu Veetin musiikki! Kauniita ja koskettavia kuvia jälleen. Ja kiva oli teitä nähdä Valtterin synttäreillä. Inkeri oli taas niin ihana ja Lauri on ihan lemppis! Une