lauantai 14. toukokuuta 2011

Puutarharetroa

Rento
ja pitkästä aikaa iloisempi päivä:) Ihan syynä vain yhdessäolo ja kivat jutut. Serkkupojat ovat hoidossa viikonlopun, joten lapset viihtyvät ja tekemistä riittää. Me on puuhailtu Karin kanssa pihassa ja autotallissa. Tehty herkkukanasalaattia ja valkosipulipihvejä. Inkivääri tepsuttaa ympäri pihaa ja puhua jolkottaa. Nyt on puheviikot meneillään. Uutta sanaa pukkaa joka päivä.

Jouluna
voitin Peikonpoika -nettikaupan arvonnassa sievoisen lahjakortin. Tilaamani voitot eivät jostain syystä tulleet ajallaan, mutta...tänään koitti lunastus;) Kaupungissa on Kierrättämö -tapahtuma (Lyseolla myös su klo 10-16) ja siellä tapasin Peikonpojan Päivin. Sain valita ihan mitä halusin ja niinpä Inkivääri sai tämän Loru -retromekon ja maatuska -avaimenperän. Nyt pientä poseerausta:)

Kierrättämössä
oli kaikkea suoraan sanoen ihanaa:=) Kaikki tuotteet olivat siis valmistettu eri tavoin kierrättämällä. Huokailin innostuksesta joka pöydässä. Jos satut olemaan Jkl:ssä ja huomenna on aikaa...ehdoton kohde! Minä sain kesäjuhliin mekkotunikan myös.

Viikonhenkilömme
on ollut Kari eli isi. Ehkä paras kommentti on tuo: "hoitaa jos on sairas!" Kari on oikeasti meistä se parempi sairaanhoitaja. Lukuisat kerrat hän on kantanut patjansa pikkupotilaiden viereen yöksi:)

                   Lepoa ja rentoa oloa sinnekin! Huomenna jännitetään Suomen peliä:)

8 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Kiva lukea iloista touhua. Kaunis tunika sinulla, muutenkin näytät hehkuvalta !

MaMMeli kirjoitti...

Ihanat mekot molemmilla "naisilla" <3 Juu huomenna täälläkin on kisakatsomo ja jännitetään:)

Aatsa kirjoitti...

Kylläpä työ ootte söpöläisiä. Siinä yhteiskuvassa Inkulla on jonkunverran Laurin ilmettä.

Peppi kirjoitti...

Niiin ihanat mekot/tunikat teillä molemmilla!
Tarvitsisin yksiin ylioppilasjuhliin uutta vaatetta. Joku tuollainen tunika ihanalla kuosilla, olisi just sellainen "miun" vaate. Rento, mutta kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita olette kuvissa ja luonnossa! Kiitos makoisasta suklaasta! Une

Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätit mekot!
Ja me Heikin kanssa allekirjoitetaan varsinkin tuo "hyvvee pihvii" :D

- Madle

-päivi- kirjoitti...

Oli ihanaa tavata! Se paketin uupuminen oli kyllä surkeiden sattumusten ja unohduksen summa. Onneksi nyt löytyi suosikki mukaan!

Susanna kirjoitti...

Onpas Lorun essumekko päässyt suloista tyttöä ilahduttamaan:) Mukavaa että innostuit kierrättämöstä. Ehkä siitä tulee Jyväskylässä yhtä suuri tapaus kuin Helsingin Kierrätystehtaasta. Kierrättämisestä tulee hyvä mieli:)