sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Koiravauva EveliinaTämä
rakas harrastus on tyystin kokenut kovan kolahduksen. Olen vähän harmissani, mutta ymmärtänette. Työ pienten eppujen kanssa on niin kokonaisvaltaista, että illat menevät toipuessa ;) Työtäni rakastan, siitä ei ole kysymys ja lapsia, heitä eritoten.

Täällä
Inkerilässä on juhlittu pikku koiravauva Eveliinaa tai Eevaa, kuten Inkeri tänään kirkon Joulutorilla esitteli itseään eräälle mummille. Kolme vuotta täyttyi viikko sitten! Roolileikit ovat aivan parasta touhua tällä hetkellä. Kunpa vaan mamikin jaksaisi tempaista itseään enemmän leikin imuun. Inkeri laulaa kaiken aikaa, uusi lahjaksi saatu laulukirja on ahkerassa käytössä. Kiitos vielä Titta ja kumppanit ihanasta lahjasta! Joulutorilla oli rakkaat Sara ja Roosa-Maria, entiset oppilaani kavereineen musisoimassa. Inkeri tuijotti lumoutuneena laulajaa. Kysyin Inkeriltä supattaen: "Haluaisitko sinäkin isona laulaa noin?" Tyttö nyökkäsi hartaan vakavasti hymyillen.


Luokkani
vanhemmat järjestivät tällä viikolla aivan huippukivat pikkujoulut koululla. Tulin aivan intoa puhkuen kotiin sieltä. Niin taitavia muusikoita oli vanhemmissa, kaunista kattausta ja herkkuja, lämpimiä sanoja ja kohtaamista, lasten ihania omia esityksiä. Kyllä tällä ilolla nyt jaksaa ponnistaa lomaan asti. Eilen pääsin Marttailemaan, pikkujoulusaunaan ja korttipajailemaan ihanaisten ystävien kanssa. Mikä voisi olla parempaa joulukuun puuhaa!


7 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Onnea Inkerille :) Mie jo luulin, että teille on tullut oikea koiravauva, hih. Olen huomannu, että eläinleikit on ainakin tyttöjen keskuudessa tosi suosittuja. Täälläkin pyörii välillä melkonen koiratarha, jossa kukaan ei haluaisi olla "omistaja".
Tsemppiä loppurutistuksiin töissä!

Marita kirjoitti...

Ihanaa luettavaa ja katseltavaa taas! Terveisiä samalla myös muilta martoilta ja marioilta täältä Filippiineiltä! Juuri viime viikolla yhtenä päivänä näytin blogiasi ja tuttuja maisemia argentiinalaiselle ja saksalaiselle ystävälleni täällä. Oikein herkuttelimme ihanilla kuvilla ja minä selitin suu vaahdossa yhtä sun toista sinuun ja kuviin liittyvää. Ihmettelivät luovuuttasi ja elämääsi; vaimo, neljän lapsen äiti ja vielä töissä, ja vielä blogi ja ... ja... Ole siis ihan rauhallisella mielellä! Kaikki aikanaan! Lentosuukko siis täältä, uskolliselta blogisi lukijalta. Terveisiä perheellesi ja koko kulmakunnalle! <3

Katja kirjoitti...

Minäkin ajattelin otsikosta että teille on tullut pieni koiravauva :))

Synttärionnittelut Inkerille!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Kiitos blogista.
- Suvi

Aatsa kirjoitti...

Kiitos taas blogista Tiinuli!
Onhan se hyvä vetää välillä lonkkaakin varsinkin rankan työpäivän jälkeen. Kun lähdin teiltä ajelemaan kohti Savonlinnaa ja kerroin haaveilevani Rukalle menosta, Karpaasi noin ohimennen "profeteerasi", että saatan jämähtää myös kotisohvalle ja niinhän siinä kävi. - Nyt teen kylläkin lähtöä Taivalkoskelle. Aion ajaa ensin Kaisan perheen luo Kuopioon ja sieltä huomisaamuna jatkan matkaa.

Leena kirjoitti...

Onneksi tämä harrastus odottaa, välillä ottaa ja paljon antaa. Pääasia, että joskus ilahdutat meitä!

Mirva kirjoitti...

Kauniita kuvia!! Voitit arvonnassani joululevyn. Laitatko yhteystietosi osoitteeseen mirvasdream@gmail.com niin saat uutta kuunneltavaa:)