sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Ihan parasta


Ihan
parasta on pelata tuntitolkulla lautapelejä ja vieläpä voittaa koko perhe Monopolissa. Saunoa ajan kanssa ja nauttia lauteilla "ei mistään ajatuksista". Kolata pihaa vaikkei oikein enää olisi kolattavaa. Katsoa mäkikisoja vaikkei oikein suomipojat pärjääkään. Tsempata suomityttöjä hiihdossa, jes! Syödä Inkiväärin ja Aapon leipomia joulunjälkeispipareita. Todeta, että kaikki suklaat on todellakin syöty ja kahvin kaverina kelpaa ruisleipä.


Myöskin
parasta on pyykätä välillä pyykkikorit tyhjiksi, ihan vain pyykkäämisen ilosta. Siinä kun ei tarvitse mitään suurta ajatustyötä tehdä. Ihan mukavaa on myös miettiä, mitä sitä söisi, kun jääkaappi on tyhjä jouluherkuista. Salaatti tekisi terää! Ihan parasta on myös vain istua nojatuolin uumenissa ja katsoa kaunista kuusta. Joka kylläkin varisee vimmatusti, mutta mitäs siitä, kaunis se on silti. Parasta on myös katsoa miestä lempeästi ja saada takaisin samanmoinen katse.


Ihan
parhaita on nuo mukelot, jotka puristavat äitiä poskista ja pussaavat päälle. Parasta on tämä tekemättömyys ja sen suoma ajatusten hidastuminen. 

5 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ihania lomatunnelmia, joista välittyy, että loma on tehtävänsä tehnyt<3 Mukavaa vuodenvaidetta sinulle ja teidän ihanalle poppoolle:)

Katja kirjoitti...

Tekemättömyys on ollut meidän joluloman teemana. Ja onpa tehnyt hyvää! Mukavaa vuodenvaihdetta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle ja koko suurelle suvulle joulusoitosta! Kaikkea hyvää teille ensi vuodelle toivottaen
Leena

-iinu- kirjoitti...

Kylläpä kirjoitit kauniisti!:)

Meilläkin on pelattu Monopolia, mutta minä taisin tehdä siinä konkurssin, hih!

Hyvää vuodenvaihdetta!

Peppi kirjoitti...

Ihana, tais olla siellä ihan paras joulu :) Paljon iloa toivottelen myös ensi vuoteen siulle ja teille!