keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Tepsukkaita ja taimia

Odotamme
aurinkoa  ja pihaelämää. Odotusta helpottaaksemme kävimme etsimässä Inkiväärille kesämössykkää ja sandaaleja. Useasta blogista olen bongannut mitä lystikkäämpiä kesämyssyjä. Kaavaa en ole vielä löytänyt, joten tyydyin ostamaan ensimmäisen version. Ja niin suloinen tapaus löytyikin Kimperistä Punainen norsu -merkillä. Myssyn niskassa on kätevä kuminauha, joten kasvun varaa löytyy. Sandaaleja olen jo parin kuukauden ajan kalastellut kirppareilta ja kaupoistakin, tuloksetta. Aina ne ovat olleet niin puhkikuluneita tai kaupoissa muovisen oloisia tmv. Nyt löysimme ne nahkaiset ja pieneen pulleroiseen jalkaan istuvat, Livie & Luca -merkkiset.



Eihän
nyt meikämarttakaan ilman ostoksia selvinnyt. Läheisen kirpparin alerekistä löytyi pari kesäpaitaa, mustat lyhytlahkeiset housut ja kukkahamonen, vain muutamalla eurolla. Äiti taisi tulla halvemmaksi kuin tyttönsä ;)



Inkiväärille euron barbi
Kasvimaa
on ollut jo monta viikkoa olemassa, mutta lempikasvikseni avomaankurkku on sieltä uupunut. Luulin jo olevani ihan liian myöhässä, kun useammasta kasvitarhasta ne olivat tyystin loppu. Sitten osui ja upposi, aiemminkin minut "pelastanut" Ritun puutarha. Sieltä löytyi ne neljä viimeisintä tainta puutarhan viimeisenä aukiolopäivänä ja viimeisenä asiakkaana ;) Sattuipa kaikki olemaan vielä puolella hintaa, yes!


Mukaan tarttui myös yrttejä ja enkelipelargonioita!

3 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Saipas Inkeri söpön myssykän ja kengät. Tosi hauskat, vähän erilaisemmat!
Ja onnittelut avomaankurkuista, meilläkin niitä on kaksi. K tykkää niistä kovin, toivottavasti kasvaisivat kans :)
Hyvää juhannusta teille!

Katja kirjoitti...

Suloinen kesähattu! Minäkin löysin kirpparilta itselleni kivaa, neuleen vain parilla eurolla.
Minun pitösii löytää jostain vielä uusi kasvihuonekurkun taimi, kaksi kasvaa mutta kaksi sai kurjan lopun. Meillä menee kurkkua kaikki mitä satoa tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Olet niin loistokas blogin pitäjä, että olen ajatellut jotakin kohdallesi, et todellakaan voi arvata, mitä. Une