lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kesän kuulumisiaValoisat
aamut ja illat ovat kesässä ihan parasta. Heti herättyäään tekee mieli avata ovet selälleen ja antaa kesän tuoksujen tulla. Aika rytmittyy kukinnan mukaan, nyt on syreenin, iiriksen, lemmikkien ja kielojen aika. Kimppuja sisälle ja ulos, kesälukeminen kouraan ja kahvikuppi myös. Sain Tuulen varjon loppuun ja Barcelonan kadut jäivät hämyisinä mieleen.


Viime
päivät olemme Inkiväärin kanssa pitäneet konditoriaa pystyssä. Mumman eli anoppini 70 -vuotisjuhlat ovat huomenna ja me olemme yhdessä niitä valmistelleet. Tyttö on vain ollut kuin ampiainen koko viikon. Mikään ei oikein sovi, eikä kelpaa. Kaikki mukelomme ovat samanmoisia tuossa asiassa, sairastelun jälkeen palautuminen kestää...meidän vanhempien mielestä hieman liian kauan.

Autotallin hämäryydessä ahkeroi Aapo
Loppuun
kuva keskimmäisestä ahkeruudesta. Hän on hionut kellarin vanhoja peiliovia ja maalannut sitkeästi. Ulkokalusteetkin hioi ja mies öljysi. Kaiken kukkuraksi hän kantoi huiman määrän kamaa minun työhuoneesta yläkerran pikkuhuoneeseen ja sisusti itselleen työhuoneeseeni mukavan kämpän. Nyt hän ehdottelee, että voisi jatkaa isoveljen ikkunanpesuprojektia, joka on hidastunut kuulemma zillailufiiliksen takia. Roskakatoskin odottaa innokasta maalaria. Nyt lähdetään hankkimaan lisää kakkutarpeita ja tuolle ahkeruudelle tennareita, ne hän on todella ansainnut!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juhlikaa huomenna oikein sydämen kyllyydestä ja roppa kaupalla terveisiä kaikille sukulaisille, aivan erityisesti Merjalle!

tv Leena

Peurankello kirjoitti...

Leena: Ehdottomasti kerrotaan terveiset<3