maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tarinoita


Haluaisin
päästä kukkatarinoiden iltaan. Kukahan sellaisen järjestäisi? Siellä kerrottaisiin tarinoita suvun naisten lempikukista, mummojen kukka-aarteista, kukkatuoksumuistoista, parhaista rakkaan tuomista kimpuista ja iloisista istutuskokemuksista. Siellä jaettaisiin hiljaista tietoa ja taitoa kukkien hoitamisesta, unohdetuista kukista ja kukkien nimien alkuperistä. Muutama kukkarunonenkin kuultaisiin. Lupaan leipoa kakkuja sellaiseen iltaan, kun sen joku järjestää :)




Sain
rakkahan Elina -ystävän kylään tänään. Nautittiin Kaisa -kerttusen tekemää huumaavan hyvää Louhisaaren juomaa. Mikä voisi enemmän maistua alkukesän vahvalle tuoksulle? Elinalla oli kaulassaan upea koru. Selvisi, että se on korutaiteilija Marian käsialaa. Usealla ystävällä on jo näitä uniikkeja koruja. Minäkin haluan :)



Olin
unohtanut talouskellariin viimekesäiset pelargoniat. Ehkä kaksi kertaa talvella muistin kastella. Ne olivat aivan kuolleita, kun kaivoin ne pari viikkoa sitten valoon. Mutta katsokaa, sieltä se elämä tunkee, valtavalla voimalla.



Tämä
tytteli on yhä kiukuissaan, nenä valuu ja ääni käheänä. Nukkuu hyvin, mutta tauti vain jatkuu. Kuvissa tosin hymyilee:) Sisko vihjaisi, kannattaisiko viedä lääkäriin, jospa korvatulehdus vaivaa ja pieni ei osaa vain sitä ilmaista. Huomenissa mennään ja katsotaan. Loppuun kuva tunnelmallisista mumman eli anoppini syntymäpäiväjuhlista. Harva 70 -vuotias viettää juhliaan nukketeatterissa, mutta meidän mummapa vietti rakkaidensa ympäröimänä. Ja niin mukavaa meillä oli!

Lapset ja aikuiset nauttivat upeista tarinoista!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olitpa saanut tunnelmallisen kuvan juhlista. Kuka se lienee, joka kurkkii, mitä seuraavaksi ilmestyy näyttämölle? Uskomattoman ihana iltapäivä. Ja sinä uurastit päävastuussa. Lämmin kiitos Sinulle ihana Emäntä! Une

Katja kirjoitti...

Paranemista pienelle!
Upea koru sudenkorentoineen.

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa ollut mukava päästä sinne sukulaisten keskelle. Tämä on näitä ulkomaan elämän varjopuolia. Mutta teillä oli onnistunut juhla ja siitä iloitsen!

tv Leena