maanantai 11. kesäkuuta 2012

Rautalangan vääntöä

Elämysten
viikko takana! Torstaina Kerttu -sakkimme, tuo hulvaton ja iloinen virkkaajavärkkääjäporukkamme suuntasi Jämsään kesäretkelle. Osa meistä kerkesi piipahtaa ennen varsinaista retkikohdetta Maapaikkaan ja ihastua siihen samantien. Varmasti piipahdetaan toistekin ajan kanssa :)



Retkikohteemme
oli Riitta Palokankaan pajapuoti. Olen aiemminkin käsityömessuilla nähnyt hänen tuotteitaan ja nyt pääsimme itse vääntämään rautalankaa hänen opastuksellaan. Ja voi että meillä oli hieno ilta! Eihän me meinattu maltaa kotiin lähteä. Kaikki saivat tehtyä upeat työt.

Taiteilija Riitta








Mun väsäämä kruunu :)

Vien
kruununi ehkä ulkopöydälle tai roikkumaan kuistille. Laitan jonkun köynnöstävän kukan sen sisälle kasvamaan. Talvella sen voi ripustaa keittiön kattoon kuiville yrtteille. Kauniita kupposia siihen voi myös ripustaa tai lasisia koeputkia, joissa olen yksittäisiä kukkia pitänyt. Nyt on palautumispäivä, kun tuon retkipäivän jälkeen olimme Inkerin ja Veeran kanssa seurakuntamme lastenleirillä. Siellä oli huippuhauskaa ja harmitti, kun Lauri sairastui juuri ennen leiriä, eikä päässyt mukaan. Inkeri on nyt kovassa kuumeessa :( 
                                                    Iloista viikkoa teille!

6 kommenttia:

Virkattu lintu kirjoitti...

Voi miten kauniita rautalankatöitä! Hieno tuli kruunustasi :) Tuollaisia pitää kokeilla itsekin...

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

ihana päivä...miten hieno rautalankakruunu...:)

Anonyymi kirjoitti...

Terveyttä koko perheelle. Toivotaan, että sunnuntaina ollaan kaikki kunnossa, kun ollaan koolla. Olipa jälleen tosi ihanaa katsella blogiasi! Une

MaMMeli kirjoitti...

Inkerille pikaista paranemista <3

Voi nuo rautalankatyöt on ihania, mutta en osaa itse tehdä niin kauniita kuin haluaisin......

Anonyymi kirjoitti...

Pikaisia paranemisia Inkerille ja Laurille!

tv Leena

Kirsikka kirjoitti...

Rauralankajutut viehättävät minuakin, kauniita! Käsityömessuilta ostin viimeksi kylpyhuoneeseen pienen kynttiläkruunun. Ihastuttavan värinen tuo koristeomenapuu, harmi kun omalla pihalla ei ole sellaiselle tilaa.